Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál a "most nem vágyom kapcsolatra" mit takar?
Két jelentése lehet:
Takarhatja azt, hogy most nem vágyik kapcsolatra.
De takarhatja azt is, hogy most nem vágyik kapcsolatra- VELED.
Azt hiszem, kicsit túlbonyolítod.
Igen, általában azt jelenti, hogy a kérdezővel nem vágyik kapcsolatra. De nekem volt már olyan is, hogy szexben benne lettem volna, csak páromnak nem tudtam volna elképzelni a másikat, akkor is ezt mondtam.
Igazából nem lehet ennél jobban tojáshéjakon járni elutasításkor, és ez azért nem hazugság.
Ha én ezt mondom, akkor tényleg nem vágyom kapcsolatra, senkivel. Pl most is ezt válaszolnám bárkinek aki próbálkozna nálam, mert nagyon ramatyul vagyok érzelmileg és senkit sem akarok sem hitegetni, sem kihasználni.
21N
Azt, hogy épp sorbaáll Mr.Machovári Menőarcnál, de az még épp az előző nőjét pergeti, ha azt kidobta akkor már épp "akkor akar" kapcsolatot, pont azzal a figurával.
De ne add fel. Ha ronda és öreg lesz, kell a pénz meg a donor akkor majd jó leszel te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!