Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányoknál a "most nem vágyom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknál a "most nem vágyom kapcsolatra" mit takar?

Figyelt kérdés
Főleg lányok válaszát várom. De fiúk is írhatnak, akik már kiismerték ezt a mondatot. ;)
2016. nov. 3. 11:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha én ilyet mondanék, akkor valószínűleg azért tenném, mert tényleg sok más dolgom van, vagy érzelmileg nem olyan állapotban vagyok hogy egy kapcsolatnak sok értelme lenne. Ha a konkrét emberrel nem akarnék akkor azt mondanám, nem ezt.
2016. nov. 3. 14:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pl akkor mondtam ezt egy fiúnak aki kezdeményezett, mikor kb 1 hónapja volt egy nagyon csúnya szakításom, és a hátam közepére nem kívántam senkit.
2016. nov. 3. 14:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Miutan egy szakitas utan vagyok,igy nalam ez az indok tenyleg szimplan azt jelenti,hogy nem vagyok ra.ambar nekem nincs is meg senki,akivel lehetne barmi is.

ugyanakkor meg,az esetek nagy szazalekaban szimplan annyi:nem akarok kapcsolatot---veled.

2016. nov. 3. 14:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez a duma akkor undorító, ha MÁSNAP már azt látod, hogy Dürhő Dénessel a Kocsma Császárával enyeleg...
2016. nov. 3. 16:39
 15/16 anonim ***** válasza:
koptatás. nem tetszel, de nem akar megbántani avgy más tetszik neki. vagy van valakije stb. a lényeg hogy nem kellessz
2016. nov. 3. 19:03
 16/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Azt, hogy nem vágynak kapcsolatra. Szerintem egy ember tanuljon meg egyedül lenni, egyedül boldogulni, nagyon gáz, ha valaki kapcsolat függő, egyik kapcsolatból a másikba ugrik, mert nem bírja elviselni saját magát és az egyedüllétet, és azt várja, mások tegyék boldoggá.

Tök normális, hogy akár kapcsolatból kikerülve, akár valami stresszesebb vagy boldogtalanabb életszakaszban az ember próbál inkább saját magára fókuszálni, az életét, érzelmeit, vágyait egyenesbe hozni, és nem másra koncentrálni, meg azon agyalni, hogy majd akkor boldogabb lesz, ha más szeretni fogja, meg elterelni a gondjait, gondolatait egy másik személytől való egészségtelen függéssel.

Nyilván lehet béna hárító duma, illetve indok arra, hogy miért b-szok össze-vissza, miért nem köteleződök el egy embernél, stb., de tök őszinte, igaz válasz is lehet :D Az, hogy kinél mit jelent személyesen, azt nem tudom :D

2016. nov. 4. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!