Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen lányoknál lenne esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lányoknál lenne esélyem komolyabb kapcsolatra? Bővebben lent a többi

Figyelt kérdés

Én egy 28 éves F vagyok. Viszont külsőleg, és tapasztalatilag is kb 18-20 éves körül vagyok. Igen, én későn érő típus vagyok. A külsőt úgy értem, hogy az átlag 28 éves tehát korombeli fiúk mellett, de még a 25 évesek mellett is úgy nézek ki, mintha az öccsük lennék. Szóval kinézetre alkatilag jobban hasonlítok egy átlagos 20 évesre.

A tapasztalatot meg úgy értem, hogy volt néhány rövid kapcsolatom, viszont hosszabb, komolyabb kapcsolatra még nem találtam megfelelő lányt. Szóval ilyen téren is van azért lemaradásom a korombeliekhez képest. Mondhatnám annyi tapasztalatom van a nők terén mint egy 18-20 évesnek. Ez nem is lenne gond, de 28 vagyok már és mégis szeretnék valami komolyabb kapcsolatot már.

Szóval kiknél próbálkozzak? Korombeliekhez lehet túl éretlen vagyok, a jóval fiatalabb lányokhoz meg már öreg, a korom miatt. Bár mondom külsőleg, belsőleg is kb 20 éveshez állok közelebb.

2012. ápr. 1. 21:13
 1/7 anonim ***** válasza:
22-24 évesekkel próbálkozz
2012. ápr. 1. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ilyen paraméterekkel hol és kikkel ismerkednétek? Esetleg van olyan aki hasonló cipőben jár mint én? Van olyan lány akinél bejönnek az ilyen fiúk is?
2012. ápr. 1. 21:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy vannak ilyen lányok.Én 18 éves vagyok és 24 éves a párom.1 és fél éve vagyunk együtt őrült nagy szerelemben.Tippet nem tudok adni hogy hol csak annyit mondhatok hogy a kor nem számít.Ha egy 20 éves lányban találod meg az igazit akkor ő a megfelelő.De ha idősebbe akkor ő lesz a jó.KÍVÁNOM HOGY SIKERÜLJÖN NEKED ÉS BOLDOG LÉGY.KITARTÁST.
2012. ápr. 1. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztosan van egy-két olyan csaj akiknél bejönnek az "esetlen pasik", próbálj olyan csajt megismerni aki 20 feletti és érettebb gondolkodású a koránál
2012. ápr. 1. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok, csak én 21 vagyok és egy 15 évesre hasonlítok külsőleg és (a maiakat elnézve) tapasztalatilag is. Én neked a 18-20 körülieket "javasolnám", ők úgyis szeretnének már egy érettebb pasit, és előny a hátrányban, hogy a szülei előtt simán letagadhatja, hogy lassan 30 leszel... Persze csak egy darabig.
2012. ápr. 1. 21:33
 6/7 anonim válasza:

Szerintem ne add fel, add magadat, biztosan találsz olyan lányt akinek pont ez tetszik benned. Mindenképp 20 felett és talán 25 alatt keress lányt. (komoly kapcsolatra egy mostani 18 évessel kevés az esély..)

És sok van hidd el, az akinek ez tetszik járj el sokat társaságba..:)

Én pl 25 vagyok, mégis 18 évesnek ha néznek,(lehet csak a kisugárzás miatt.. de elkérik sok helyen a személyimet még mindig..) és kifejezetten imádom az ilyen férfiakat, mert nem nézek ki mellettük annyira idiótának.:)

Ez ahogy öregszel meg csak pozitív dolog lesz,lehet még nem irigyelnek miatta, de majd ahogy öregszel..

2012. ápr. 2. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Küldesz képet privátban, kíváncsi vagyok.
2012. ápr. 2. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!