Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti miert nem mertek kezdemenyezni a lanyoknal?
ha adnak jeleket akkor én felkérem azt amelyik tetszik,de csak azt
20F
senkire sincs ráírva, hogy rendes! ez amolyan érzelmi oroszrulett.
könnyű ezt mondania egy nőnek, az övé a könnyű szerep. ezzel mondjuk nincs is baj, de nehéz ezt egy nőnek felfognia.
ha valami miatt sokszor megütötted a bokád akkor jól meggondolod, hogy újra megteszed-e.
Hogy ha biztosan, 100%-osan tudnám, hogy ezt szeretné egy lány, akkor az valószínűleg nagyot lendítene rajtam a bátorság tekintetében. Itt most nem a táncra gondoltam, hanem úgy általában a kezdeményezésre, bókolásokra, ismerkedésre.
Hát igen; az előttem szólók nagyjából már le is írták a lényeges dolgokat. De mindehhez még hozzá kell fűzni azt, hogy mi van akkor, hogy ha valaki eleve bátortalan, félénk, gátlásos természetű; és nincsen hol ismerkednie? Emellett az sem mindegy, hogy hol szeretne kezdeményezni az ember. Pl. Utcán, buszon, esetleg boltban már jóval problémásabb dolog az ismerkedés, és nem csoda, sőt szerintem természetes dolog, ha egy egyébként bátor fiú is "meginog" ebben a helyzetben. Amiket az előttem szólók írtak, azt megint ki kell emelnem: nem léleklátó az ember, senkire sincsen ráírva az, hogy úgymond "rendes"-e, vagy sem; - tehát hogy hogyan fog reagálni.
Az is nagyon igaz, hogy a kudarcélmények nagyon vissza tudják vetni az embert lelkileg; egyszerűen elmegy tőle a kedv, a motiváció. A nők általában ki vannak szolgálva; nekik csak választaniuk kell; - így pedig nagyon könnyű dolguk van.
Hát, nagyon nehéz ügy ez az egész. Sokszor gondolkoztam azon, hogy az állatok mennyivel szerencsésebb lények az embernél, és nekik mennyire könnyen megy ez az egész; nincsen szükségük ilyen dolgokra. Bár azért néha ők is vívnak nagy harcokat, ha mással nem, akkor a hímek egymással; a nőstényeknek pedig itt is eleve nyert ügyük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!