Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és hol tudnék megismerkedni értelmes, kedves, szép normális kapcsolatra vágyó lányokkal? Kinek hol sikerült megtalálnia a párját?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve, mert nem találok sehol sem olyan lányt, aki a külsején kívül belül is szép és igazán tudna viszont szeretni.2012. márc. 15. 21:29
1/16 anonim válasza:
látszik, hogy tavasz van. menj könyvtárba :)
3/16 anonim válasza:
itt akár. sulidban. ismerősi körödben.
4/16 anonim válasza:
komolyan, csajozott be valaha bárki könyvtárban? :D
6/16 anonim válasza:
ittvagyok én:DD
egyébként kevés olyan van nagyon, aki szép belsőleg is, és nem lenéző másokkal azért mert ő szép..
7/16 anonim válasza:
életemben 2x voltam könyvtárban még iskolával...amúgy igen ez érdekes...
sokan a könyvtárat írják...hát nem is tudom...nem is tudok olyanokról..sőt ma már könyvtár helyett a netet böngészik az emberek...
8/16 anonim válasza:
Itt ne ismerkedj, belebotlasz egy szemét aljas ......nem folytatom a jelzőket mert még kizárnának csúnya beszédért!
Bár lehet,hogy ez volna a legjobb.
9/16 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, bárhogyan és bárhol. Ha nem, sehogy és sehol.
10/16 A kérdező kommentje:
ma 07:45
szoktak lányok szemezni velem, nem lehetek olyan ronda akkor
inkább én vagyok félénkebb típus
2012. márc. 16. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!