Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális, értelmes 20 év körüli fiúkkal találkozni, ismerkedni?
20 év körüli korosztály gyakran egyetemeken és az ahhoz tartozó bulikban ismerkedik. Egyébként lehet más jellegű szórakozóhelyeken is ismerkedni.
Ha pedig sok maszlag levelet akarsz olvasni akkor társkeresőre is regisztrálhatsz, próba szerencse.
Hol lehet normális, értelmes 20 év körüli lányokkal találkozni, ismerkedni?
Ha erre megadod a választ, akkor valószínűleg ugyanott. :)
Amúgy nem hiszem, hogy a "normális" embereknek lenne egy ilyen külön rezervátum, vagy gyűjtőhely. Nekem könyvtárat, parkot meg ilyen helyeket szoktak ajánlani, de nem igazán jött be. Szerintem szinte bárhol egymásra találhattok egy ilyen fiúval, csak nyitott szemmel kell járni.
menj oda az általad szimpatikusnak tartott úriemberhez legközelebb és kérdezd meg tőle , hogy normális-e ? Ha a válasz igen , akkor BinGO ott a kérdésedre a válasz !
/lehet, hogy paraszt vagyok, de ez a kérdés is az , szóval egál !/
"gyere edzőterembe!"
Ott nem éppen a normális srácok, hanem a kigyúrt kihaénnem, nagyképű, nagypofájú, ostoba bunkók dominálnak. Szóval kedves kérdező ne ott keresgélj.
Én szoktam kávéházakba, színvonalasabb kocsmákba járni, továbbá a napom nagyrészét az egyetemen töltöm. A maradék időmben a kollégiumban vagyok megtalálható. Néha egyetemi bulikba is elugrok. De még véletlenül sem tenném be a lábam egy konditerembe. Pedig a sport nem áll távol tőlem, de a gyúrás és az izmokkal nagyzolás nem sport!
# 7/7
a kocsmában meg a sok szenvedélybeteg senki van aki azon nyavalyog, hogy nem tud leszokni a cigiről... mondjuk ez már csak volt! mindenesetre nagyon okos lehetsz ha ilyen könnyelmű kijelentéseket teszel. csak nem a kisebbségi komplexusodat akarod kompenzálni azzal, hogy az izmos embereket szarozod?
edzőterembe ugyanúgy járnak normális emberek mint ahogy mondjuk színházba is! és a főiskolán szép számmal vannak tuskó parasztok is!
Arányok, kedves előző, arányok! Lehet, hogy a kérdező tényleg találna normális pasit egy konditeremben. Én nem azt mondom, hogy csak bunkók járnak konditerembe, de ők vannak ott többségben.
Továbbá kávéházakról és SZÍNVONALASABB kocsmákról beszéltem. Elég kevés a szenvedélybeteg senki egy olyan helyen, ahol nem szolgálnák ki őket, mert elriasztanák a normális vendégeket.
konditerem:
Gyógytorna után jártam konditerembe. Én nem szeretem a termet, de el tudom képzelni kiegészítő sportnak, főleg télen.
Egyik haverom is igazi izomagynak néz ki, pedig értelmesebb, mint a legtöbb egyetemista.
Találd meg azokat a helyszíneket, eseményeket, társaságokat, ahol te jól érzed magad.
Teljesítménytúra, táncház és még néhány sportesemény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!