Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet normális, értelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet normális, értelmes 20 év körüli fiúkkal találkozni, ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem itt szeretnék, hanem élőben, ne írjatok privátot, azért is tettem fel a kérdést, kíváncsi vagyok, hogy azok a lányok hol találták meg a párjukat, akik most kapcsolatban vannak.
2012. febr. 9. 18:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"gyere edzőterembe!"

"Ott nem éppen a normális srácok, hanem a kigyúrt kihaénnem, nagyképű, nagypofájú, ostoba bunkók dominálnak. Szóval kedves kérdező ne ott keresgélj. "

Tévedés, van sok ilyen, de nagyon sok normális is van. Ahova én járok tipikus izomagyú fukszos emberke nincs is. Én is normális vagyok, és az otthon-egyetem-munka-edzőterem négyes között pattogok általában :D de ismerkedni azt nem szoktam

2012. febr. 10. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!