Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben a normális, értelmes, kedves szép lányok hol találhatóak meg általában?
ma 15:14
de az is fontos, hogy értelmes legyen, lehessen vele beszélgetni akármiről és hűséges legyen
Figyelj! Te nem járod a várost?
Teli van jobbnál jobb csajokkal.
Csak legyél te is normális és értelmes és megtalálod őket.
Ők is arra járnak, amerre a normális és értelmes srácok.
Te miért is nem arra jársz?
Síró fiúk: 104
ma 15:19
De igen, csak épp a külsejük látom csak, jellemüket nem, mert ismerkedni nem tudom hogyan és hol lehetne velük igazából, anélkül,hogy ne tűnnék egy gonosz, zaklató fiúnak.
Vagy te minden ismeretlen szép lányt leszólítasz a városban?
ma 15:50
igen, láttam milyenlányok járnak többnyire oda, volt értelmes is, de a többség még éretlen kislány és nekem igazi nő kell, aki hűséges és lehet vele akármiről beszélgetni és jó azért, ha van humorérzéke is :D
Nagyerdei koripályára menj el egy egyetemista koripartyra, ott sok a kedves, értelmes lány. (köv. alkalom jan 31.)
Esetleg ülj be a Városi Könyvtárba vagy az Egyetemi Könyvtárba, ott is szinte csak értelmes lányok vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!