Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn nem lehet normális és szép pécsi vagy közeli lányokkal megismerkedni. Vagy csak én vagyok szerencsétlen?
Egy csomó bitang jó nővel meg tudtam ismerkedni a társkeresőkön.De egyik sem pécsi.Most a sors ver engem vagy mi?Ha elmegyek Kecskemétre,akkor meg tuti ottani jó nőkkel nem fog menni az ismerkedés. :D
A pécsi csajokkal ha felveszem a kapcsolatot akkor csak a B-kategóriával jön össze a találkozó.Totálisan rühellem ezt a helyzetet.A baj nem hinném,hogy velem lenne,mert akikkel találkoztam mind belémestek-Igen értek a nők nyelvén-ennek ellenére örülnék ha valami jó pécsi csaj összejönne. :S 23/F
jó nő legyen, de legyen helybe is? nem akarsz egy kicsit sokat :))
az én tapasztalatom az, hogy a jó dolgokért (kapcsolatokért), harcolni kell, áldozatokat kell hozni, be kell vállalni
aztán tudok olyat is akinek nem kellett, azt kívánom, hogy te legyél a második kategóriába
sok sikert :)
06.32
A pénztől a világ nem fog megfordulni, ez biztos.
Én pécsi lány vagyok, és én is így látom, csak a pasikkal. Sajna pécsiek közt nem nagyon találok senkit.
Találtam valakit, de Ő 200 km-re lakik...pedig érte minden helyit félretettem volna...sajna nem mindenki látja be, hogy van amiért küzdeni kell...
Na de a lényeg, hogy várj szerintem hátha fennakad valaki a hálón.
22N
Kedves utolsó!
Nem lenne kedved esetleg megismerkedni?Baj nem lehet belőle. ;)
Kedves Kérdező!
Nem hinném, hogy az eseted vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!