Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn nem lehet normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn nem lehet normális és szép pécsi vagy közeli lányokkal megismerkedni. Vagy csak én vagyok szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Egy csomó bitang jó nővel meg tudtam ismerkedni a társkeresőkön.De egyik sem pécsi.Most a sors ver engem vagy mi?Ha elmegyek Kecskemétre,akkor meg tuti ottani jó nőkkel nem fog menni az ismerkedés. :D

A pécsi csajokkal ha felveszem a kapcsolatot akkor csak a B-kategóriával jön össze a találkozó.Totálisan rühellem ezt a helyzetet.A baj nem hinném,hogy velem lenne,mert akikkel találkoztam mind belémestek-Igen értek a nők nyelvén-ennek ellenére örülnék ha valami jó pécsi csaj összejönne. :S 23/F

2010. nov. 27. 01:04
1 2
 11/11 Arobi ***** válasza:

Szia sorstárs ! Igen,hiába jó lány,ha 200km-re van. Aztán meg olvasom a pécsi lány válaszát,aki szintén 200km-re talál szimpi pasit,de veled nem szimpatikusan ír. Hát ez az ! Itt is van tuti jó lány,csak az kell,hogy neki is bekattanjál ! Akkor nehéz,amikor benne vagy a gödörben. Most. Ha kijöttél már jó lesz ! Idő kérdés és lesz mindkettőnknek !

Szia hali Bert

2015. febr. 17. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!