Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet azért nincs plusz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért nincs plusz a lányoknál, mert belül tudat alatt még nem készültem fel egy kapcsolatra?

Figyelt kérdés

1 éve szingli vagyok. Életem csak csalódás fájdalom, kudarc volt kapcsolatok terén, az utolsó szakítás nagyon megviselt.

Vágynék már egy lányra, de valahogy nem jön össze. Nagyon jól elbeszélgetünk randin, de utána semmi, abba marad az ismerkedés.

Lehet hogy azért van ez, mert belül nem készültem fel egy kapcsolatra? A sok fájdalom még bennem van és ezt a negatív energiát árasztom randikon, ami miatt nem lesz meg bennem az a plusz?

2016. júl. 25. 20:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen,valószínűleg azért van.Én 7 hónapja vagyok szingli és az is akarok még maradni és ugyanígy mindig megreked az ismerkedés pár randi után.Pedig ha akarok kapcsolatot,akkor össze is szokott jönni.

Nyugi,ha majd készen állaz rá,neked is menni fog :)

20L

2016. júl. 25. 20:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehetséges, mint ahogy a nőkön is észre lehet venni, aki reménytelenül keresi az igazit. Mert rájuk van írva a hiány. Ezt vetítik ki. Hiába próbálod leplezni, egyszerűen lehet érezni az "elő életed". Én a helyedben ejteném a témát és keresnék valami olyan elfoglaltságot ami feltölt és sikerélményt ad. Az életvidám férfiakra a nők is felfigyelnek.
2016. júl. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!