Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek kapcsolatra, csak szexre?
Szoktak néha elhivni randizni, de mindig az a vége, hogy nagyon tetszel, de nem szeretnék komoly kapcsolatot veled. :(Vagy volt olyan is, hogy az egyetemen mindig egymásra mosolyogtunk egy sráccal, aztán egyszer leszolitott, és már a 2. beszélgetésnél szexelni akart volna...
Írok kicsit magamról. Nagyon aranyos, kedves, okos, normális lánynak tartanak, ezt már nagyon sokan mondták nekem. Szépnek is szoktak találni, utcán is van olyan, hogy szemezunk vagy összemosolygunk egy sráccal. Igényesnek tartom magam, szeretek elegáns ruhákban járni, de nincs kint a mellem meg a fenekem, sminket is nagyon keveset használok, szóval egyáltalán nem nézek ki ribisen, és nem is viselkedek úgy.
Ami negatív, hogy elég kevés az önbizalmam, és nehezen nyílok meg ismeretlenek előtt, de sokat szoktam beszélni, nem ülök némán. Illetve nem vagyok társasági ember, keves szoros barátságom van, nem vagyok bulizos sem, emiatt sokan unalmasnak találhatnak, vagy túl jó kislánynak.
Miért néz mindenki könnyűvérűnek? Ennyire látszana rajtam, hogy imádom a szexet?
Mert még nem találtad meg az igazit. Nem jöhet mindenkinek olyan gyorsan.
Vagy ha ennyire kellene már, akkor keresgélj te is és ne csak várj rá.
Sosem egyoldalú az ismerkedés, sőt, én is hívtam már el srácot találkozni.
Nem a legjobb pasiknál próbálkozom, teljesen normális srácok voltak. Írta valaki, hogy jöjjek össze azzal, aki ilyennek gondol. Nos, az egyiküknek évek óta komoly barátnője van, egy másikuk több száz kilométerre lakik, egy harmadik srác még mindig az exet siratja évek óta, volt olyan is, akinek nem tetszettem. Szóval ez rohadtul nem ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!