Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Kezdenétek olyan nővel, aki szerint minden férfi ugyanolyan, egyik sem normális, nem valóak komoly kapcsolatra?
Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 12:13
1/11 anonim válasza:
persze, mert kihívás - megmutatom, hogy van :) Írj privit, ha érdekel!
2/11 anonim válasza:
És ezt az orbitális b..romságot miért állítja az a csaj?
Most mondjam azt a szöveget, hogy akkor nem kellett volna minden pasit kipróbálnia?
3/11 anonim válasza:
Semmilyen nővel nem kezdenék per pillanat, úgyhogy sokat nem nyom az ellenszenv latjába.
4/11 anonim válasza:
Feltételezem ezt a kérdést az szülte, hogy a nőgyülölők is szeretnének maguknak barátnőt, csak közben hangoztatják, hogy minden nő ribi :D
Okos vagy kérdező, csak sajnos a nőgyülölők ezt nem veszik magukra
6/11 Szergej55 válasza:
Értem én a célzást, csak te is általánosítasz, ez a bökkenő.
7/11 anonim válasza:
Ugyan, minek?
és ő ugyan miért kezdene?
8/11 anonim válasza:
mit kezdjek vele? Nem vagyok mazochista.
9/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy engem milyennek lát. A többi férfiről alkotott véleménye nem érdekel.
10/11 Sunshinedoll válasza:
Szerintem a férfiak se szeretik, ha h-lyének nézik őket, de ez csak egy tipp :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!