Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges férfit találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges férfit találni amolyan egymás sebeit nyalogató, "komolytalan" kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Aminek az elsődleges célja egymás szeretethiányának az enyhítése, sok ölelés, csókok, kézenfogva sétálás, összebújások a kanapén, mély beszélgetések, őszinte érdeklődés a másik sorsa, lelkivilága felé, időről időre közös program. Összeköltözni nem kell, családot tervezni nem kell, szülőknek, rokonságnak bemutatni nem kell. Ha nagyon elmélyül a kapcsolat, valószínű, hogy szeretkezések is lennének hébe-hóba. Szimpátia, szeretet, vonzalom kérdése minden.

2024. máj. 16. 04:48
1 2
 11/18 gabor49 ***** válasza:
persze lehet ilyen kapcsolat de ez olyan se veled se nélküled
2024. máj. 17. 05:17
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem te csak egy párkapcsolatot akarsz, csak kötelezettségek nélkül. Ez eléggé normális, normális emberek körében.

"Így, ebben a formában ez elfogadható az itteni férfiak egy kicsi töredékének?"

Az itteni férfiaknak szerintem egy kövér szőrös nő is elfogadható.

2024. máj. 17. 15:18
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Ezt úgy hívják: barát.
2024. máj. 18. 16:51
 14/18 mikeXxX ***** válasza:
33%

10# Ezt nagyon sarkosan látod szerintem! Vagy barátot keresel vagy partnert egy barát meghallgat de nem ölelget simogat csókolgat ha pedig partnert keresel nem kell vele azonnal szexelni legalább sok hülyét hamar kizárhatsz aki csak szexet akar hidd el férfiként azt mondom bár több nő lenne aki nem az első randin szétrakja a lábát nekem!

De ha valaki azzal jönne nekem hogy csak simogathatsz aztán ha majd úgy érzem egyszer hogy már eleget simogattál akkor talán egyszer több is lehet köztünk azt biztos elküldeném a melegebb éghajlatra. Valaki vagy barátot keressen vagy partnert az hogy benned nincs bizalom a férfiak felé azt magadnak kell megoldanod saját magadban és nem másoknak körülötted.

2024. máj. 18. 23:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen! És az idősebb pasik erre sokkal jobban alkalmasabbak!
2024. máj. 18. 23:56
 16/18 A kérdező kommentje:
#14 Nyilván nem egy minden ízében hagyományos szabályok szerint működő párkapcsolatot kereső férfitől várom, hogy velem legyen. Csak értsük egymást jól, amikor azt mondom, hogy olyan viszonyt szeretnék, amit nem elsősorban a szex mozgat, ellenben romantikus összebújások, sok ölelkezés, csókok, elmélyült lelki kötődés jelen van benne. Hívhatjátok felőlem barátságnak, ha mindez nálatok belefér a barátság fogalmai kereteibe, de az eddigi tapasztalataim nem azt mutatják, hogy egy haverság képes lenne nyújtani ugyanilyen színű intimitást. A szex meg nem egy jutalom, amit nagy kegyesen megadok azért cserébe, hogy a pasi addig elviselt és igazodott hozzám, hanem eleve nem elsődleges célom a szexuális kapcsolat kialakulása, én lelki kapcsolatot akarok rengeteg egymással törődéssel, szeretettel, és ha már ennyire megszeretek valakit, természetes úton következik belőle, hogy előbb-utóbb szeretnék hozzá igazán közel kerülni. Ilyet nem érzek akárki iránt.
2024. máj. 19. 06:21
 17/18 mikeXxX ***** válasza:
16# Pont azt magyaráztam hogy ez senkinek sem fog beleférni csak barátilag vagy párkapcsolatot keresel vagy barátot egy férfi így fog gondolkozni és most ne abból indulj ki hogy az itteni legtöbb ember aki életében képen sem látott nőt majd írja neked hogy ő is erre vágyik csak. Mindenesetre értem mire gondolsz és mit akarsz de ezt egy értelmes emberrel egy párkapcsolatban alapként kapod de ott nyilván a szex is jelen kell legyen az intimitás rész sok férfinak is nagyon fontos de aki itt azt mondja neki a szex nem kell az hazudik hidd el nekem férfiként én még ilyen embert nem ismertem soha pedig nagyon sok embert ismerek ezt maximum egy impotens férfi csinálná végig veled szex nélkül de mint mondtam nem is kell azonnal szexelni bárkivel.
2024. máj. 19. 08:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2024. jún. 11. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!