Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért is komolytalan, ha rózsaszín a hajam? "alkalmatlan kapcsolatra"
Nem fogok festékért rohanni, ez a színem, nem ezért a kérdés.
Különc vagyok, sose a divat után megyek. Sőt, ha a hajszint nem nézzük, akkor a mai trendekhez képest konzervatív vagyok, mégis szeretek kitűnni a tömegből. Kicsit olyan érzés, hogy ilyen csak egy van. Amikor épp sablonos szőke vagyok, akkor mondjuk a ruha színeit variálom, hogy feltűnő legyen a megjelenésem
Ilyen a stílusom amúgy.
Szóval ennyitől miért is lesz kapcsolatra alkalmatlan a nő. Önfényezni nem fogok, amúgy is pont olyan kedvemben vagyok, szóval nem sorolom mi rejlik a csomag alatt.
És mi a problémád???
Az, hogy a stílusoddal együtt nem kellesz a férfiaknak?
Fogadd el, hogy nem mindenkinek jön be. Úgy öltözködsz, úgy élsz, olyan színű a hajad a körmöd a ruhád amilyet csak akarsz, majd ez is tetszeni fog valakinek.
Nem értem miért csinálsz ebből problémát. Ezt te választottad.
"Úgy öltözök, ahogy akarok, nem akarok tetszeni senkinek!"
"Miért nem tetszem senkinek? Mindenki kapja be!"
Na, ezért vagy narcisztikus.
En is szeretem a rozsaszint, bar nem a hajamon.
Ha ilyen extrem vagy, ertsd meg, hogy sokan nem. Dohanybolti eladonak elmegy, uzletasszonynak nem.
Nem akarom, hogy mindenki bekapja... Csak nem értem, amikor így itelkeznek, miért is teszik, pláne, ha nincs dolgunk egymással az életben.
Úgy vagyok vele, mint a mesében, hogy majd érkezik a szőke herceg a 7es busszal, és minden jó lesz. Nem azt várom, hogy Pest utcáin soszámért álljanak sorban nálam, hogy megismerjenek, és mint a Milo-i Vénuszt csodáljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!