Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs önbizalmam ismerkedni, ha valójában még soha nem volt negatív tapasztalatom ezzel kapcsolatban?
Abszolút nem vagyok egy csajozógép, 33év alatt összesen 4 olyan lány volt, aki megtetszett, és szerettem volna összejönni velük. Ez minden alkalommal sikerült is, ez mind többé-kevésbé tartós kapcsolat volt. Rajtuk kívül nem volt olyan kiszemeltem, aki elhajtott volna, szóval mondhatjuk, hogy eddig 100%-os az arány :D
Mindezek ellenére félek ismerkedni, flörtölni. Mindig a következő kérdések pörögnek a fejemben:
-Mi van, ha rossz néven veszi a közeledésem?
-Mit fog gondolni rólam?
-Egy újabb lúzer leszek, akiből aznap már hármat lekoptatott?
-Vajon elmondja a barátnőinek, és majd mindannyian rajtam röhögnek?
Mert nem akarod, hogy vicc tárgyává válj. A nőkről akikhez közelednél, azt gondolod, hogy majd kibeszélnek a hátad mögött, és ezt nem akarod (ki akarja??). Nem látod bennük a garanciát/bizalmat, hogy ezt nem fogják megtenni és ez elveszi a kedved.
Kérdés: volt e már olyan nő, akiről ránézésre tudtad, hogy nem tesz ilyet? Ha igen, vele is előjött a leírt probléma? Az említett 4 nő milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!