Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok a negatív tapasztalatom a lányokkal kapcsolatban és félek most megnyitni a szívem egynek, aki megismerne. Szerintetek? 17F
Nyüszi nyüszi nyafi nyafi.
Tényleg férfiatlan vagy, borzalmas.
Ezt nevezzük önsajnálatnak!
Nem bántásként mondom,ne érts félre.
Mindenkivel előfordul,hogy visszautasítják,te egyszerűen nem viseled jól a kudarcot,de fel a fejjel.
Fiatal vagy még nagyon és itt ez az új lány,igenis irányíts te.
Amit tanácsolni tudok,ne feszengj,légy önmagad,kínos csendet törd meg mindig pl.egy poénos sztorival,ne beszélj arról,hogy te milyen szerencsétlen vagy a szerelemben stb,mert kinek kell egy olyan srác aki csak panaszkodni tud?!csak lehangolná a lányt.
Ne nyomulj,csak légy udvarias,poénkodj,ne szégyenlősködj,ha visszautasít nem a világ vége,fogd fel úgy,nem jó csajnál próbálkoztál,mert ez is meglehet!
Sok lány szereti a félénk,visszahúzódó fiúkat,próbálj kudarcok után inkább előbb msn en beszélni hátha bátrabb vagy,aztán személyes találkozó,és bátrabb leszel,hisz valamennyire már ismered.
Bátorság,szedd össze magad!
Nem lesz semmi baj!
Sok sikert!
23/L
Nem tudom, segítek-e ezzel, de itt egy tanács: Ha van még időd, szaladj el a könyvtárba, és kölcsönözd ki A testbeszéd enciklopédiáját. (Allan és Barbara Pease)
Ha nem tudod értelmezni a nők jelzéseit, ez a könyv egy támpont lehet. Persze tudom, hogy képtelenség könyvből hódítani, s hogy nem szentírás, ami ott van, de egy apró segítségnek elmegy.
Előfordulhat, hogy interneten is találsz hasonló leírásokat, hogy bizonyos gesztusok, mozdulatok mire utalnak a nőknél - ha nincs olvasójegyed, próbálkozz itt. :)
Csak bátran, ne félj a kudarctól. De a személyiségedet ne add fel, ne játszd meg magad. Lehet, hogy találsz valakit, aki majd épp ilyennek fog szeretni.
Anno általánosban szerelmes levelet küldtem egy lánynak lehettem kb 7-8 éves,képzelhetitek milyen levélke volt:-)
A csaj felolvasta hangosan az összes barátnője előtt és nyilvánosan a suli udvaron mindenki előtt kiröhögtek.
Ilyen mindenkivel megesik. Mármint, hogy negatív tapasztalatokkal is gazdagodik a csajozás során, még a macsók/ alfahímek is, nem egy lányok álma haveromat csalták meg és alázták porig, mindenkit csaltak már meg életében aki azt mondja nem igaz az hazudik vagy nem tudja:-))A macsó feldolgozza, továbblép és hajtja a nőket tovább, a gyenge befordul..... te nehogy befordulj.
Az említett lány áltból amúgy sok-sok évvel később futott utánam amikor már szerinte "macsó" voltam..de pechére én azt az elvet vallom, hogy kölcsön kenyér visszajár és alázásért alázás jár. Fordul még a kocka az életed ezen területén srác, aztán eljön az idő amikor kaparják érted a nők a falat.
Na látod, biztatod te magadat, nem kellünk mi ide :D
Amúgy meg NEKED kell kezdeményezni! Én utálom az olyan pasikat, akik határozatlanok...bocs, de szeretem ha a pasi szabja meg a tempót. Persze ha nem tetszik, akkor tudok nemet mondani. Hajrá, sok sikert!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!