Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, pozitív vagy negatív ha egy fiú jól tud rajzolni, festeni?
Én is nagyon szeretek, festeni,rajzolni..jó lenne ha találnák egy olyan fiút aki tud művészkedni!
Miért lenne negatív?
A barátkozás sem rossz, mert jó ha vannak lány barátaid, mert tudnak segíteni és jó tanácsokat adni randizást illetően, hogy hívd el a lányt, hogy viselkedj, stb.
Rajzzal ismerkedésről jutott eszembe az agymenők című sorozat egyik része:
A srác, egy boltban dolgozik, és eléggé félénk. Bejön a lány válogat, nézelődik, közben a srác lerajzolja. Odamegy fizetni, és észreveszi a rajzot, és megkérdi:
- Ez én vagyok?
- Ez attól függ, hogy tetszik-e?
- Igen nagyon tetszik, tehetséges vagy.
- Ez esetben igen te vagy a képen :)
És innen már el lehet indítani egy társalgást a való életben is, ha a lány is érdeklődő. A művészetek, és a művészek pedig jónéhány csaj számára úgy hatnak mint a vágyfokozók.
Szóval csak ügyesen! Próbálkozz, kérj tanácsot, ne szomorodj el ha valami nem jön össze, vagy nem úgy jön össze ahogy tervezted, hanem gondold át és tanulj belőle. Ez így működik. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!