Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, pasik a 30 feletti csajokrol, pozitiv és negativ dolgokra egyarant kivancsi lennék?
Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 19:23
1/25 anonim válasza:
Nem szoktam 30 feletti nőkről álmodozni. 18F
2/25 anonim válasza:
A jó nő,mint a jó bor!
A korral nemesedik!!!
Szerintem egy nő ,mindig is tud vonzó lenni....
Jó mondjuk én 40fölött nemigazán,azért mert fiatal vagyok...
3/25 anonim válasza:
Ez a kérdés egy közhely. Ennyi erővel kérdezhetnéd azt is hogy mit gondolsz az égről ha kék...
4/25 Matthew Shepherd válasza:
Fincs úr szavaival éltél :) Szép :)
Támogatom az elöttem szólókat és ugyebár, a jó bornak minden csepje édes és mindet meg kell ízlelni , ha érted mire gondolok !? :D
5/25 anonim válasza:
Nekem már egy 30+ is jó lenne csak szexre persze... legalább megtanítana egy zsenge tinihusit mint én XD
f18
6/25 anonim válasza:
Egy szóval: elérhetetlenek. Az idősebb nők a fiatalabb pasikat ált. lesz.rják.
7/25 anonim válasza:
Több eszük van és belemennek mindenbe! A legtöbben már le is nyelik!
8/25 anonim válasza:
Én annakidején, huszonéves koromban, mindig hozzámillő korúakkal barátkoztam. Ez alól két eset volt kivétel, amikor 30 feletti volt a partnerem. Most 74 évesen is úgy emlékszem vissza rájuk, hogy ők voltak a legjobbak az ágyban.
9/25 anonim válasza:
Ezt gondolom:
1. Egy nő 30 éves korában a legjobb.
2. Ma már vannak gyönyörű, vonzó 50 felettiek is. :)
10/25 anonim válasza:
általában 25 évtől biblia, lapozhatod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!