Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, pasik a 30 feletti csajokrol, pozitiv és negativ dolgokra egyarant kivancsi lennék?
"Nem szoktam 30 feletti nőkről álmodozni. 18F"
Látom az érettebb és tapasztaltabb srácok adekvát válaszait, tehát kár volt belépnem, de ha már itt vagyok , a fenti éretlen fiatalembernek üzenem: nem tudja mit hagy ki!
Ha én ujra 18 éves lehetnék, csak 30valahány éves nőt keresnék.
Nem nyifogó nyavajgó trüsmüsökkel kellene az időt töltened, akik csak szét teszika lábukat, esetleg lesz.pnak, mert a szeretkezés avagy ba..ás többről szól. Nem is arról, hogy minél hamarabb beledugd és gyorsan elélvezz. Hogy miről, próbáld ki.
33 eves no/csaj/bula (amit csak akartok, ugyis ti dontitek el) vagyok. Par hete azt mondja nekem az a kedves jobaratom, akivel 15 eves korom ota osszetesszuk idonkent amink van: "Uristen, oriasit fejlodtel az elmult majdnem 2 evtized alatt." Hatalmasat hizott a majam, mert egyertelmuen oszinten mondta. Pedig azota jocskan megkopott a "fenyem".
Az allitas forditva is igaz, o is nagyot fejlodott.
A legtobbet anno 16 evesen tanultam egy 36 eves pasitol. Agyban es minden egyeb teren egyarant. Jo tanar volt.
Es igaz, en is idegenkedek a fiatalabb sracoktol. Sajnalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!