Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, pasik a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, pasik a 30 feletti csajokrol, pozitiv és negativ dolgokra egyarant kivancsi lennék?

Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 19:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
vannak hülye válaszok... én 20 éves vagyok, de a legidősebb csaj akivel voltam "csak" 24 volt... azért csak, mert minél érettebb egy nő annál tapasztaltabb szerintem és annál nagyobbat alakít az ágyban. persze ez nem azt jelenti hogy akkor a 70 éves a legjobb :D de az tuti hogy ha alkalmam lenne rá hogy egy 30 körüli (JÓ)nővel lefeküdjek akkor tuti nem zavarnám ki az ágyamból :D
2011. okt. 25. 07:06
 22/25 anonim válasza:

"Nem szoktam 30 feletti nőkről álmodozni. 18F"

Látom az érettebb és tapasztaltabb srácok adekvát válaszait, tehát kár volt belépnem, de ha már itt vagyok , a fenti éretlen fiatalembernek üzenem: nem tudja mit hagy ki!

Ha én ujra 18 éves lehetnék, csak 30valahány éves nőt keresnék.

Nem nyifogó nyavajgó trüsmüsökkel kellene az időt töltened, akik csak szét teszika lábukat, esetleg lesz.pnak, mert a szeretkezés avagy ba..ás többről szól. Nem is arról, hogy minél hamarabb beledugd és gyorsan elélvezz. Hogy miről, próbáld ki.

2011. okt. 25. 09:05
 23/25 anonim ***** válasza:
20/F (21. válaszadó :D ) . szóval... az a baj, hogy az ilyen fiatalokkal, mint én is vagyok, nem állnak le az érettebb nők :( az első válaszoló ( 18/F) azt írta hogy nem álmodozik 30 körüli nőkről... hát én vele ellentétben igen :D csak sajnos elérhetetlen szerintem.
2011. okt. 26. 07:23
 24/25 anonim válasza:

33 eves no/csaj/bula (amit csak akartok, ugyis ti dontitek el) vagyok. Par hete azt mondja nekem az a kedves jobaratom, akivel 15 eves korom ota osszetesszuk idonkent amink van: "Uristen, oriasit fejlodtel az elmult majdnem 2 evtized alatt." Hatalmasat hizott a majam, mert egyertelmuen oszinten mondta. Pedig azota jocskan megkopott a "fenyem".

Az allitas forditva is igaz, o is nagyot fejlodott.

A legtobbet anno 16 evesen tanultam egy 36 eves pasitol. Agyban es minden egyeb teren egyarant. Jo tanar volt.

Es igaz, en is idegenkedek a fiatalabb sracoktol. Sajnalom.

2011. okt. 27. 12:59
 25/25 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem nem minden esetben kellene attól tartani hogy tapasztalatlan vagy mulya... természetesen vannak olyan fiúk akik ha meglátnak egy nála korosabb nőt meztelenül akkor zavarba jönnek, meg szerencsétlenkednek, de én tudnám mit tegyek :D 20/f
2011. nov. 7. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!