Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, pasik a 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, pasik a 30 feletti csajokrol, pozitiv és negativ dolgokra egyarant kivancsi lennék?

Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 19:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30 felet már nem hívnék vkit csajnak inkább nő :)
2011. okt. 21. 21:27
 12/25 anonim ***** válasza:
60%

A legjobb kor.

Már tudják mit akarnak (és el is veszik).

Reálisak az igényeik és hasonlóan odaadóak.

Végül, de nem utolsó sorban gyönyörűek, kívánatosak...

2011. okt. 22. 07:19
 13/25 Dexxter182 válasza:
45%
A nő olyan mint a kutya szar, minél idősebb anál könyebb felszedni.
2011. okt. 22. 09:19
 14/25 anonim ***** válasza:
47%

Ameddig huszonéves, játsszák az agyukat, aztán 30 felett már mind 1 nekik, gyors fordulat, és ők mennek a pasik után.

Sok 30 feletti olyan hamar megöregszik, hogy egyszerűen taszító látvány, többnek néz ki.

Aztán láttam már olyat is aki meg tini cuccokat vett fel, és 33 éves. Szval a huszonéves a nyerő suna.

És jól írták előttem, az nem csaj , hanem már Nő!

22f

2011. okt. 22. 09:56
 15/25 anonim ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 09:56

Szerintem gondjaid vannak a kormeghatározással!!!

Sok nő 40 éves koráig nagyon jól tudja magát tartani!!!!

A legfinomabbak a 30-ok mert tényleg sexben az igényeimnek megfelelnek...

van tényleg olyan nő aki hamarabb megörekszik,de az általában a cigi,pia,drog hatásai miatt lehet vagy esetleg valami betegség miatt...

22évesen fikázod a 30asokat ?Valami baj van veled öreg!!!!

2011. okt. 23. 11:56
 16/25 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:56

"Sexben igényeidnek megfelelnek. "Ez a te véleményed, másnak más a véleménye.

Ki vagy te hogy más kommnetjét bíráld. Nem a te véleményed a törvény. Ezen az oldalon mindenki elmondja a saját véleményét egy adott kérdésre.

Eltérő a vélemény , ezért kérdeznek, hogy ki mit gondol.

Pozítív és negatívra is egyaránt kíváncsi. Hogy a te életedbe ki akad ki nem az már csak rád tartozik

.

Természetesen kép nincs csatolva ezért a vélemény nem minden esetben fedi a valóságot, vannak végletek XD.

2011. okt. 23. 23:15
 17/25 anonim ***** válasza:

Valaki itt nem bírja az igazságot....

Én csak leírtam az őszintét...ha te 22évesen már nem jöttél rá bizonyos dolgokra én azt csak sajnálom!!!

2011. okt. 24. 07:21
 18/25 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 07:21

Nyugodtan nevezd meg magad XD

ne úgy írd "valaki" te agyilag vissza maradott.

2011. okt. 24. 13:11
 19/25 anonim ***** válasza:

Te vagy lemaradva és észre sem veszed!!!

Tahó!!!

2011. okt. 24. 23:05
 20/25 anonim ***** válasza:
Én 41 éves vagyok és senki meg nem mondaná, mert mindig mindenki kevesebbnek gondol. Persze igyekszem is jó karban tartani magam.... no meg persze az öltözködés és a megjelenés is sokat számít. Most annak ellenére, hogy nem érzem magam tökéletesnek, sokkal több bókot kapok, mint valaha, pedig huszonéves koromban igazi bombázónak tartottak. Szóval szerintem idövel érettebbé válik az ember és teljesen más a megítélés. S bevallom, jómagam is az érett pasikra bukom, hisz a tejfölösszájú kis fiatalok messze nem értékelik a 30-as, 40-es nöket. Ennyi.
2011. okt. 25. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!