Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel jól érzem magam, de 3 hónap után sem vagyok bele szerelmes, az még változhat a jövőben? Valami pozitív tapasztalat? Vagy akár negatív is.
Azt nem említed ki a nő és ki a férfi.
Előre is bocsánat mindenkitől a válaszért,de az a tapasztalatom, hogy, ha te vagy a nő akkor igen,
ha te vagy a férfi akkor nem.
Szerintem nem nemtől függ, hanem hogy mit takar a "jól érzem magam vele".
Ha szexuális vonzalmat ÉS szimpátiát, közös hangot, humort, elrepül az idő, értitek egymást, jó a kommunikáció... Akkor igen, bőven lehet szerelem, csak még idő kell együtt.
Ha csak vonzalmat, akkor nem tudom. A rózsaszín köd lecsengése után dől el, tudtok-e kezdeni mást is egymással szexen kívül.
Ha meg nincs vonzalom, de emberileg kedveled, az barátság, és nálam nem is szokott kialakulni a szexuális vonzalom, ha az első hónapban nincs meg. Bár vannak itt a gyakorin demiszexuálisok, szóval ki tudja...
Találkoztam már olyannal is, hogy évek után jöttek össze mégis. Nagyon ritka.
Ez egy erős barátság kezdete inkább.
Persze ha ebben ő is így gondolkodik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!