Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők valójában lenézik vagy értékelik, ha egy férfinek több időre és érzelemre van szüksége a szexhez?
"Tök jó pasijaim szoktak lenni. Szóval én ezt annak tudom be, hogy valami komplexusuk volt. Vagy látens melegek."
> szép vagyok vonzó vagyok
> nem nyomul rám valaki
> meleg, komplexusa lehetett, beteg!!!
:D
Férfiként én el tudom fogadni, ha egy nő nem nyit felém mikor ismerkedünk, és nem tetszem neki mégsem valami miatt. Hogyhogy neked a másik emberben kell valami defektet keresni, ha nem akar veled lenni?
Hiába a "szépség" ahogy látom a lelki stabilitás és béke nincs meg..
Sokaknak sokféle szexuális igénye van, a nők között is ugyanúgy vannak olyanok, akik minél hamarabb szeretnének ágyba bújni a partnerükkel, és olyanok is, akik inkább várni szeretnének. A lényeg az, hogy olyan partnert keress, akivel megegyeznek az igényeitek annyira, hogy kielégítő legyen a szex. Ha te inkább várni szeretnél, lesz olyan nő, aki szintén így gondolja, csak meg kell találni. :)
Személy szerint nekem szükségem van arra, hogy kialakuljon az illetővel egy bizalmi kapcsolat (jó esetben akár párkapcsolat is), hogy legyenek érzelmek, hogy lássuk, emberileg mennyire jövünk ki jól, esetleg azt is letisztázzuk, hogy párkapcsolati vízválasztó dolgokban mennyire értünk egyet. Az is fontos, hogy pár szexualitást érintő kérdést megbeszéljünk, és nagyjából egyetértsünk bennük (pl. Kapcsolat-e a cél, vagy kaland? Ismerkedés alatt, vagy inkább kapcsolatban történjen? Van-e a másiknak valami olyan fantáziája, kinkje, fétise, ami nekem nem fér bele? Mi történjen nem várt terhesség esetén? stb.) Ez nem három randi alatt alakul ki, de ettől nem vetem meg azt, akinek ennyi a lélektani határ, csak nem illünk össze. Illetve azzal kapcsolatban, hogy szex nélkül hogy legyen határozott egy férfi, meg hogy ne húzza az időt, azért nagyon sok más módon is ki lehet fejezni a vonzódást (akár fokozatosak haladva a szex felé), pl. érintések, ölelkezés, csókolózás, simogatás, petting, stb. Jó esetben nem kérdés, hogy vonzódik hozzád a másik.
Egyébként az, hogy a pasik mindig készen állnak a szexre, és röptében a legyet is, egy eléggé toxikus maszkulin hozzáállás, amitől én úgy vettem észre, sokszor a férfiak is szenvednek, és nagyon sokszor nem fedi a valóságot. Úgyhogy ne ehhez mérd magad.
Nyilván nem lehet mindenkinek tetszeni, ez teljesen elfogadható! De mi a pcsáért randizgatna velem valaki hetekig, ha nem is tetszek neki?😂Ilyet ki csinál? Főleg, ha drága randikra is visz és nem is enged fizetni, gyanítom ilyet végképp nem csinálnak emberek számukra nem vonzó emberekkel.
Nem nézem le, ezt tartom normálisnak.
Nem azt, aki minden mozgó lyukra egyből rámozdul.
Ja, mert a csinos nők lelketlenek, a rondák meg angyali teremtmények. Persze, a világ pont ilyen fekete-fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!