Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A leírtak alapján minek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leírtak alapján minek mondanátok ezt az egészet hogy mi történt itt valójában?

Figyelt kérdés

Együtt vagyok a barátnőmmel aki 19 éves, lassan két éve és, a barátnőmnek van egy fiú barátja aki szintén 19 éves. akivel egy faluban is laknak és 4 éve Lefeküdtek egymással 1x a barátnőm azt mondta ez csak 1x alkalommal történt meg, mer hogy a fiú azt mondta utána hogy neki többet ér a barátság mint a szex, ezt a lány már a kapcsolatunk elején el mondta nekem hogy ez volt közte és a barátja közt.

De a mai nap beszélgetünk és fel jött a téma és Kérdezősködtem hogy hogyan mint volt ez az egész és akkor el mesélte a barátnőm idézem:

BARÁTNŐM: a barátnőmmel voltunk fent egy haver srácnál vendégségben ahol beszélgetünk és fent volt a barátom is Péter, amikor arra lettem figyelmes hogy a barátnőm át ment a másik szobában a haver Sráccal (akinél vendégségben voltunk) hogy kettesben legyenek, mindenki tudta minek mennek át, és akkor én kettesben maradtam Péterrel aki a barátom

Ültem az ágyon és néztem a tv-t mikor Peti oda jött és meg kérdezte nem e akarok szexelni én is. (Peti egyébként akkor még szűz volt.) És mondtam neki hogy nem, nem szeretnék

Majd utána Peti közelebb jött el kezdte fogdosni a mellem, és meg kérdeztem Mit csinál amire csak azt mondta hogy sz-pjam le, mondtam neki hogy nem. És másodjára rám nézet komoly Fejjel és indulatos hanggal ismét azt mondta, sz-pjam le. Ekkor meg Ijedtem hogy meg fog ütni. És akkor csak egy pillanatra számba vettem neki, mert féltem hogy meg fog ütni. utána ki vettem, és azt mondta hogy döljek be mert kutyába akarja csinálni, az aktus meg is történt. Ezek után fel öltöztünk és. Én haza siettem mert nagyon rosszul éreztem magam a történtek után, és szégyeltem is magamat. egy darabig nem

Is találkoztunk, majd kis idővel elteltével össze futottunk Petivel a közös Baráti társaságunkban, aki félre hívót és annyit mondott: hogy nem akar velem többet szexelni mert nem akarja hogy ez miatt menjen tönkre a barátságunk neki többet ér az mindennél.

Kérdező: a barátnőm el mondta nekem hogy neki Peti sose tetszet és sose nézet rá úgy, csak azért szexelt vele meg csinálta azt amit mondott neki mert, olyan hangnemben utasította öt hogy meg ijedt tőle és, félt hogy meg fogja ütni. Így inkább engedelmeskedet és azt várta hogy minél hamarabb vége legyen. és haza menjen, a történtek utána haza is ment.

Most még mindig barátok, a barátnőmet meg kérdeztem hogy miért barátok azt mondta: mert azóta nem próbálkozott és 1x alkalom történt meg ez és már rég volt. utána már nem kereste ilyennel és el mondta neki a fiú a történtek után hogy csak barátok legyenek mert neki ez fontosabb. És akkor a barátnőmmel ezt így le zárták. És néha találkoznak isznak egy üdítőt haverok jelenlétükben és beszélgetnek.

Azt még el kell mondanom hogy, sajnos a barátnőm olyan fajta hogy nem. Igen tud kiállni magáért ha mondjuk a munkahelyen is nem szépen beszélnek vele, akkor el tűri csendben hogy ne legyen vita.

Azt még el kell mondanom hogy a barátnőmnek, nincsenek barátai se barátnői, és ezért ragaszkodik ezért a Peti gyerekhez mindig azt mondja neki nincs más barátja csak egy van a Peti, és vele tud úgy mond el beszélgetni, és hogy néha neki is kell valakivel beszélgetni rajtam Kívül. (Amikor mondjuk nem vagyok vele) mert sajnos nem mindig vagyunk együtt mert nem egy helyen lakunk.

És én ma meg kérdeztem hogy mit gondol arról amit régen Peti csinált csak annyit mondott, lesz-rja mert csak 1x volt, Ilyen és azóta nem csinált semmi olyat. Meglátásom szerint, valóban Barátként vannak és a fiú nem próbálkozik már. De de a barátnőm arcán mindig látom hogy ö valóban nem akarta!

De én most itt arra lennék kiváncsi a ti véleményetekre hogy, ami történt szexuális dolog Kettőjük közt, úgy ahogy a barátnőm el mondta.

Ti mit mondtok ez mi amit a fiú tett? Nekem van gondoltam csak arra vagyok

Kiváncsi hogy ti is arra gondoltok e amire én?

Köszönöm előre a válaszokat és kérek mindenkit ne Vicceljen ezzel mert mélyen érint engem is ez Mert a barátnőm törékeny típus és nem érti a dolgok Súlyát néha és. Szerintem itt se érti hogy valóban mi történt

aug. 12. 02:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Én barátkoznék olyannal, aki megerőszakolt.
aug. 12. 02:26
 2/13 A kérdező kommentje:
Ezt akartad írni?
aug. 12. 02:59
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
kamu
aug. 12. 04:42
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Ez egy életszerűtlen troll fantázia. Elég szegényes személyiségre vall, leginkább beteg és primitív.

Inkább aludj.

aug. 12. 04:44
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Tudom mi történt. Szépen megdugta. Dugatta magát. Habi nem akarta. Dehogy is nem! Hisz azért volt a buliban is. Az ágy külön kánán volt. Fog még fére ba56ni sajnos. Ezek ilyenek.
aug. 12. 06:11
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nemi erőszaknak mondanám az ilyet.
aug. 12. 06:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Tegyuk fel, hogy igaz sztori es megtortent minden ugy, ahogy a csaj mondta. Ezek utan tenyleg olyan sotet idiota kreten, hogy baratkozik egy ilyen emberrel??
aug. 12. 07:01
 8/13 anonim ***** válasza:
32%
Na ezért nem erőszak. Csak hagyta magát. Kamu volt amit neked adott elő, csak, hogy te is vele maradj. A kerdés, hogy minek?
aug. 12. 07:04
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Nem akarta hogy feljelentse ezért a sok duma
aug. 12. 07:06
 10/13 anonim ***** válasza:
61%
Jó hülyének nézz…. Ez szüz pasi nem fog igy egy nő elé se állni ezzel a szövegel…
aug. 12. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!