Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen férfi mindenkivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen férfi mindenkivel mézesmázos és csak a bnője tudja milyen valójában vagy én szúrtam el?

Figyelt kérdés
Exemmel elég hamar össszejöttünk és elég hamar úgy döntöttem, hogy inkább mégsem kellene ezt folytatni, mert nem tudta felnőtt ember módján kezelni a kisebb problémákat, és megijedtem, hogy mi lesz itt nagy problémák során. Kevés idő volt egymás megismerésére, nem is tudom kijelenteni, hogy megismertem. Szerintem még meg sem tudott nyílni igazán. Amin elgondolkodtam az az, hogy sokan posztolnak a fb képeire, mindenféle jókívánságokat, meg hogy milyen jó ember és az furcsa még, hogy számomra szimpatikus emberek írnak neki. Lehet elhamarkodottan döntöttem és hagynom kellett volna időt jobban megismernem őt?
2022. ápr. 11. 10:31
 1/6 A kérdező kommentje:
*jobban összecsiszolódni
2022. ápr. 11. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem inkább azok nem ismerik igazán...
2022. ápr. 11. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ex ugyanilyen. Kb.mindenki imadja,mert nem ismerik a felszínt. Nekem meg folyton hazudott,elherdálta a pénzt meg megcsalt. Jól érezted amit éreztél,te ismered jol.
2022. ápr. 11. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokan a külvilág felé nagyon jó színészek, de aki közelebb kerül hozzájuk, mint az ismerőseik, az megismeri a valóságot is. A tettekre kell figyelni, mert mondani bárki tud bármit.
2022. ápr. 11. 11:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem ismerem jól, ezt kihangsúlyoztam! Ezért vagyok gondban. De lehet igazatok van.😔
2022. ápr. 11. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
azt mondják ez a busz már elment. Az ember sokszor hozz rossz döntéseket mert ő maga előre beképzel negatív dolgokat egy személybe az helyett , hogy hagyna időt a megismerésre, az előítélet már régi társadalmi beidegződés. Sokszor mondják : " nem mindenki az akinek látszik" persze ez lehet negatív meg pozitív is.
2022. ápr. 11. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!