Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek milyen külső fog meg benneteket ? Mondas : Külső megfog, belső megtart.
Figyelt kérdés
jan. 29. 20:54
1/10 anonim válasza:
Konkrétan már mindenféle külsejű férfi tetszett. Volt, aki azért, mert kivételesen jóképű volt, volt aki azért, mert sugárzott belőle a magabiztosság és az értelem.
Megfigyelésem szerint a nők egy jelentős részének nincs kifejezett “zsánere”. És persze sokaknak van - azza sincs semmi baj.
2/10 anonim válasza:
Magasság nem lényeg, szép arc, zöld szem, szép nagy farok (véletlen se metélt), nem szőrös test.
3/10 anonim válasza:
Szép nagy farok xd és ezt honnan tudod nem mindenki jár kobra nadrág ban.
4/10 anonim válasza:
Én az összképet nézem, de számomra a legfontosabb az arc. Nem baj ha nincs kimondottan helyes arca, de azért tetszen. Nincs kimondottan kedvelt haj stílus, mert attól függ neki mi áll jól. Egy jó stílus, illat is számomra sokat dob. Testalkatra pedig változó lényeg ne legyen nagyon vékony vagy túlságosan mackós.
5/10 anonim válasza:
Én már ott tartok, hogy leszarom a külsöt. Semmit nem tud hozzátenni egy párkapcsolat müködöképességéhez, hiába néz ki jól, ha mondjuk nem tud bánni a nökkel, vagy egy agresszív f.sz, vagy szórja a pénzt vagy akármi. Szerintem egy bizonyos kor (és annál több tapasztalat) fölött nem a külsö fog megfogni, már nem ránézésre választunk párt. Persze a szimpátia nagyon fontos, de annak nem sok köze van a külsöhöz.
6/10 anonim válasza:
Nekem a macisabb és szőrös pasik tetszenek külsőre.
Nem tudom, hogy igaz e a mondás, az egyik exem például először nagyon nem tetszett külsőre, ellenben a lelke nagyon megfogott. Mikor kezdtem sokat gondolni rá, a közös élményeinkre, már imádtam a külsejét.
Van olyan munkatársam, aki külsőre abszolút bejön, de a stílusa számomra visszataszító.
Szóval nekem inkább az összhang a fontos.
7/10 anonim válasza:
Nincs kifejezett zsánerem, sokféle külsejű férfi fogott már meg. Amit kb. mindegyikre ki lehet jelenteni, hogy legyen nálam pár centivel min. magasabb, de ne túl magas (156 cm vagyok... 190+-os mellett már hülyén érezném magam) és legyen igényes, ápolt, ill. ne legyen szélsőségesen gebe, túlgyúrt vagy elfolyósan hájas. Ami meg nem első benyomás jobb esetben: tetszik, ha nem csupaszra borotvált a test. A többi meg kisugárzás függvénye.
8/10 anonim válasza:
Amúgy ezekben a válaszokban mit lehet lepontozni?
10/10 anonim válasza:
Általában a sötétebb hajú, szemű férfiak tetszettek. Ehhez képest a férjem vörös hajú volt (már kopasz) és kék a szeme.. Egyébként szeretem ha szőrös a karja és a mellkasa, borostat. Nem szeretem a kigyurtakat, inkább legyen egy kis hasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!