Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Kapcsolatban élő) alacsony pasik! Fordult már elő olyan, hogy a (ex) barátnőtök az alacsonyságotok miatt alázott benneteket?
Mondjuk elmentetek ruhát vásárolni és megjegyezte, hogy "nincs ebből férfiméret neked" vagy a legfelső polcról kellett valamit levenni és "akkor inkább szólok egy férfi munkatársnak" esetleg direktebb módon csipkelődött egy másik pasi asszisztálásával. Ilyeneket hogy tudtok kezelni, ha esetleg sorra kerül? Volt ilyen jellegű eset (vagy ami a magasságotokhoz köthető), ami elhidegüléssel vagy konkrétan szakítással végződött?
Én amúgy pont ezért se akarok most már igazán párkapcsolatot (nem mintha sok esélyem lett volna eddig rá 170 centisként), mert gyakran már a randikon (azon a kevés pár alkalommal) is olykor előjött ez a cinikus sárba taposás/alázás, amire én nem voltam vevő. Valószínűleg amúgy se sok esély lett volna a folytatásra és csak a lány szórakoztatta magát azzal, hogy megalázhat.
Nem vagy alacsony, vannak nálad alacsonyabbak.
Ezen kívül elég bizarr a helyzet amit leírsz, az ilyen tényleg max EXbarátnő lenne nálam.
Szemtanúja voltam ilyennek, hogy a srác és a barátnője cipőt próbáltak és a csaj beszólt, hogy de gáz, hogy ilyen kicsi a lábad"...
Szóval #1 nem, korántsem sem biztos, hogy a kérdező önértékelésével van a probléma, viszont az ilyen megnyilvánulásoktól pont sérülhet eleget, ahhoz, hogy a sokadik ilyen megalázó eset után már tényleg sérüljön az önértékelése eleget.
Egyébként meg itt a gyakorin is hányszor leírták már, hogy 180 alatt nem férfi, nem tud felnézni rá, stb.
Szóval ez csak képmutatás és önigazolás.
Egy alacsony férfinak sokkal több mindenben kellene kompenzálnia, mint egy magas férfinak. Egy alacsony férfinak jobban kellene figyelnie arra, hogy izmos legyen (ne vékony, ne dagadt). Jobban kellene figyelnie arra, hogy ambíciózusabb legyen, tanuljon, több pénzt keressen. Jobban kellene adnia magára, stb. Jobban kellene tudnia beszélnie a nőkkel, jó dumásabbnak kellene lennie, stb.
Van 167 cm-es haverom aki ezeknek megfelel. Izmos nagyon (80 kg körüli, adoniszi alkat) mert sokat foglalkozott vele, jól keres, mert sokat dolgozott érte és persze ért a nők nyelvén, tudja miket kell csinálni hozzá hogy minél nagyobb eséllyel megszerezze őket. Nincs is gondja a nőzéssel (100-as nagyságrendű számú nővel volt életében), de a legtöbb alacsony férfi nyilván nem ilyen, hogy ezek a dolgai rendben vannak neki. Szóval kérdező neked is megvan, hogy milyen dolgokra kellene gyúrnod még
#8 jól összefoglalta.
Az alacsony férfi hátrányból indul, ezért minden téren sokkal jobban kell teljesítenie - akkor viszont van esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!