Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik h egy pasi azert hagy el mert olyan alacsony az onbecsulese h azt kepzeli tul 'szep' vagyok hozza, tehat mas kategorianak hisz?
Figyelt kérdés
Tobb honapot vtunk egyutt , tobbszor elmondta h nem hiszi el h ilyen bnoje van mint en. Mondjak h wz vagyok, de ez csak egy dolog rengeteg gyonyoru lany van. Viszont sokat hangoztatta h o egy senki, nem jo pasi..en pedig mindig abban er9sitettem h nagyon jo, de tenyleg. Almaim pasija soha nm kellett vna senki mas es nm tudta elhinni..a masik ha vkinek szep bnoje van buszke ra nem? Hogy tudott akkor szakitani, nm felt h majd mas megbecsul ? Miert ad at ' masnak ha azt mondjs mekorra szerencseje van velemm..foleg h feltekeny is volt nagyon. Ilyenkor nem baj h lemondott rolam es mas johet kepbe? Nem ertem segitsetek . 28 n2019. máj. 31. 08:21
2/18 anonim válasza:
Létezik. Egyik ismerősöm pasija ugyan ezt csinálta. Nem akarta elhinni hogy a nő őt szereti és nem kell neki semmi más, és ez átment abba hogy folyton ellenőrizte, nem engedte meg hogy posztoljon akármit facebookra se írást se semmit, folyton féltékenykedett..stb
3/18 anonim válasza:
Létezik, és teljes joggal. Ha ő nem hagyna el, te hagynád el őt nemsokára egy jobb képű pasiért, így viszont legalább a büszkeségén nem esik csorba.
4/18 anonim válasza:
Létezik, de a legtöbben idáig el se jutnak, mert szimplán be sem próbálkoznak ilyen nőnél, meg van olyan is képzeld aki senkinel sem próbálkozik be, mert senkihez se tartja magát elég jónak.
Bár ezt a csávót hülyének gondolom, ha átlag szintet hozzá, akkor bolond volt téged elengednie, márpedig azt gondolom hozta, ha ilyen utcán megjeleni szégyen lúzer kinézete lenne, akkor még érteném, amúgy egy barom és megfogja bánni.
5/18 anonim válasza:
Szerencsére nálunk csak annyival intézte el humorosan, hogy nála fogyatékosabbat nehezen találtam volna :-D De abszolút nem volt es nem féltekeny, csak örül, most már egyértelműen tudja hogy nekem csak ő kell és nincs az a pénz amiért elhagynám!!!
6/18 A kérdező kommentje:
De h emiatt eltunjon , feladja, inkabb bele se megy jobban ,hiaba szeret, csak mert fel es be van sz.rva ?? Hat milyen ferfi az ilyen? Tudom h szeret..en is ot. Annyira jo volt minden , egy ferfi nm nezett ram meg ekkora csodalattal nap mint nap. Lattam h boldog , nagyon boldog volt velem de vhol megis olyan bizonytalannak tunt sokszor .. lattam rajta h nibcs eleg onbizalma. Mult heten egyik pillanatban meg beszeltunk majd egyszercsak szo nelklul lelepett ..hiaba hivtam, hiaba irtam nem reagalt meg masnap se. Onnan nem kerestem. Mit tegyek , keressem? De ez mar ugy is megalazo, becsapva erzem magam m ... vajon o fog meg keresni?
2019. máj. 31. 08:47
7/18 anonim válasza:
Szerintem ez baromság. Megtetszett neki a kulsod, de nem fogtad meg igazán, tovább állt.
8/18 A kérdező kommentje:
En nagyon szerelmes vagyok, masok szerint sem helyes pasi, nmcssk sajat maga szerint, de nekem o a minden! Vagy volt..nagyon hianyziik , terveztunk nekem nem kellett volna senki mas!! Csak o. De igy mi lenne kesobb..megbizhatatlan , barmikor ott hagy. Hihetetlen h jelrnleg is lenne aki oda volna , megbecsulne , neki meg nem kellettem :( erthetetlen hogy igy eldobott
2019. máj. 31. 08:52
10/18 A kérdező kommentje:
Utolso , nem ugy tunt. Tenyleg szeretett. Csak azt sem ertem h sirt a szaja h mennyire vagyik a tarsra, a szeretgetesrekozelsegre simogatasra stb. Kozben megse tud elni vele??? Mikor ott van h adom neki megse kell? Inkabb visszamegy az unalmas , de megszokott eletebe bno nelkul??? A szuleivel el 35 evesen..
2019. máj. 31. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!