Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Letezik h egy pasi azert hagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik h egy pasi azert hagy el mert olyan alacsony az onbecsulese h azt kepzeli tul 'szep' vagyok hozza, tehat mas kategorianak hisz?

Figyelt kérdés
Tobb honapot vtunk egyutt , tobbszor elmondta h nem hiszi el h ilyen bnoje van mint en. Mondjak h wz vagyok, de ez csak egy dolog rengeteg gyonyoru lany van. Viszont sokat hangoztatta h o egy senki, nem jo pasi..en pedig mindig abban er9sitettem h nagyon jo, de tenyleg. Almaim pasija soha nm kellett vna senki mas es nm tudta elhinni..a masik ha vkinek szep bnoje van buszke ra nem? Hogy tudott akkor szakitani, nm felt h majd mas megbecsul ? Miert ad at ' masnak ha azt mondjs mekorra szerencseje van velemm..foleg h feltekeny is volt nagyon. Ilyenkor nem baj h lemondott rolam es mas johet kepbe? Nem ertem segitsetek . 28 n
2019. máj. 31. 08:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szerintetek visszajon meg? En amilyen hulye vagyok megbocsatanam h itt hagyott,probalnam megerteni..mert szeretem. De en mar nem akarok utana menni nem alazom magam..
2019. máj. 31. 09:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Lelki serult, hagyd a fenebe.

Egy normalis ferfi, meg ha az elejen meg is van dobbenve, hogy egy nagyon jo no elfogadja a kozeledeset, naprol napra jobban erzi magat igy, es esze agaban sincs elhagyni.

A feltekenykedese is arra utal, hogy nagyon zuros pasi. Megkeseritette volna az eletedet, hidd el.

2019. máj. 31. 10:04
 13/18 anonim ***** válasza:
34%
Na jó, innentől kezdve tuti, hogy kamu a kérdés. Egy nő sem jön össze olyan férfivel, aki 35 évesen a szüleivel él, pláne nem lesz bele annyira szerelmes, amennyire te előadod.
2019. máj. 31. 12:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Voltam hasonló helyzetben. De az ilyen férfinak először magát kell rendbe tenni, valószínű, hogy van valami lelki sérülése.

Nálunk is folyamat ezt hallgattam, hogy ő nem elég jó pasi, nem elég okos hozzám, stb. Tudom, hogy szeretett, de aki menni akar, az menjen. Lehet majd idővel dolgozik magán, és lesz még utatok, lehet, hogy nem. Én annyit mindenképp megtennék, hogy megbeszélném ezt vele, ennyivel azért tartoztok egymásnak.

2019. máj. 31. 12:44
 15/18 A kérdező kommentje:
Nincs semmi kamu es ponthogy nagyon szerelmes lettem , igy nem erdekelt jogy a szulokkel el. Fura volt de rttol fuggetlenul nm zavart, m elfogult vagyok vele kapcs. Megbeszelnem vele de en mar nem szeretnem keresni. Szerintem nem nekem kellene
2019. máj. 31. 17:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Egy szép lány egy ilyen srácba szerelmes? Ez tényleg mesébe illő kategória. Viszont én se értem hogy mi baja lehet, más össze tenné a két kezét egy ilyen lányért...
2019. máj. 31. 17:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Létezik, valószínűleg évtizedeken át bántották az emberek, egy csepp önbizalmat nem hagytak neki...
2019. máj. 31. 21:51
 18/18 anonim ***** válasza:
34%
Kamu duma. Ilyen nincs. Max az ilyen ember kezdeményezni nem mer. Nem hogy ezért hagyna el. Egyszerűen nem szeretett. Engedd el, nem érdemelt meg , nem becsült meg.
2019. jún. 1. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!