Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért szakít veled mert alacsony vagy hozzá. Hogy tudod ezt elfogadni?
Azért szakított velem a barátom, mert azt mondta, hogy alacsony vagyok hozzá és ez őt zavarja. Pedig állandóan tűsarkúba járkálok mindenhová. Ő 195cm körül van én magassarkúba vagyok 170cm körül. Tényleg ennyire gáz a magasság különbség?! Nem tudom elfogadni hosszú hónapok óta, hogy ez a probléma...:( El vagyok keseredve..:(:(:(
Mit ajánlanátok, hogy lehet ez elfogadni?! (És talán továbblépni?) Köszi a válaszokat!
Egyszerű..
A pasid ez p*raszt!
Hónapokig veled volt, és ezzel a hülyeséggel áll elő?
Vagy tényleg ekkora pancser, hogy nem volt jobb kifogása a szakításra, vagy tényleg p*raszt!
aki ekkora gyökér az megérdemli
én szeretem a kicsi csajokat
mi dettó ugyanezekkel a magasságokkal rendelkezünk és marhára soha nem volt probléma
a pasid egy köcsög...
Én 167cm F vagyok, s a volt barátnőm 156cm volt.
A csaj is engem a magasságom miatt dobott 20 hónap után, miszerint idézem:
"NEM LESZEK HAJLANÓ EGY AKKORA PASIVAL LENNI, AKI AKKORA MINT EGY CIRKUSZI MAJOM."
Na ehez varjatok gombot.
Egy alacsony csajnak ha alacsony vagyok, akkor mi a helyzet a colos csajokkal???
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!