Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért szakít veled mert alacsony vagy hozzá. Hogy tudod ezt elfogadni?
Azért szakított velem a barátom, mert azt mondta, hogy alacsony vagyok hozzá és ez őt zavarja. Pedig állandóan tűsarkúba járkálok mindenhová. Ő 195cm körül van én magassarkúba vagyok 170cm körül. Tényleg ennyire gáz a magasság különbség?! Nem tudom elfogadni hosszú hónapok óta, hogy ez a probléma...:( El vagyok keseredve..:(:(:(
Mit ajánlanátok, hogy lehet ez elfogadni?! (És talán továbblépni?) Köszi a válaszokat!
Drága én 150 cm vagyok, a barátom 190 cm, és egyenes imád hogy ilyen picike aranyos kis tündér vagyok:)!!!
Nekem akárhány magas barátom volt mind örült neki hogy ilyen pici vagyok, mert igy jobban látszódik hogy ő mennyire nagy és erős :)
A barátod valószinüleg középiskolás és gyerekésszel gondolkodik! Vagy tudod mit vegyél neki egy gurulós létrát ajándékba és menjen ki azzal az utcára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!