Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért kéne nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért kéne nekem híznom (amúgy sem tudok, próbálok pedig), ha én vékony és alacsony vagyok, akkor miért nem lehet így elfogadni?

Figyelt kérdés
és még, hogy a fiúk nézik jobban a külsőt, ugyan már, akkor engem miért küldenek el a van már pasim szöveggel?
2011. okt. 4. 22:56
1 2
 1/18 You got OWNED! ***** válasza:
Ha vékony és magas lennél akkor még össze is illene, de az alacsony sovány emberek furák.
2011. okt. 4. 22:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
ööö talán mert lehet hogy tényleg van pasijuk? :D
2011. okt. 4. 22:59
 3/18 anonim ***** válasza:

Arra esetleg nem gondoltál, hogy van pasijuk...?

Különben én sportolok és sportos alkatom van. Hozzám képest egy vékony srác röhejesen fest. Vagy én hozzá képest, nézőpont kérdése. Tőlem akár egy srác mackósabb is lehet, nem kell , hogy feltétlenül sportos legyen, de vékonyabb semmiképp.

20L

2011. okt. 4. 23:07
 4/18 anonim ***** válasza:
El lehet fogadni, mint mindenkit. De neked meg azt kell elfogadnod, hogy nem fogsz annyi csajnak bejönni, mert nem lehetsz vmi férfias látvány.
2011. okt. 4. 23:22
 5/18 anonim ***** válasza:
tömegnövelőkkel probálkoztál már?
2011. okt. 4. 23:29
 6/18 A kérdező kommentje:

nem akarom magam agyon mérgezni ilyen és egyéb szerekkel

nem próbálkoztam, de amúgy sem tudnám fizetni

2011. okt. 4. 23:35
 7/18 anonim ***** válasza:

Én 165 cm vagyok, és kb. 56 kg, volt már nálam 1-2 centivel alacsonyabb, 45 kilós barátom. Én férfinak éreztem, elég sokat (majdnem 2 és fél évet) voltunk együtt, és engem egyáltalán nem zavart, hogy vékony. Nekem az ilyen pasik jönnek be és kész. Szóval nem kell magadat ostoroznod, hogy miért kéne híznod, vannak olyan lányok, akiknek ez jön be. Talán eddig csak nem volt szerencséd ilyen lányhoz. Keresgélj tovább, és próbáld a belső tulajdonságaiddal meghódítani a kiszemelt lányt!

Sok sikert :)

2011. okt. 4. 23:50
 8/18 A kérdező kommentje:

Nah végre, azt hittem már fel kell kötnie magát egy magam fajta test alkatú fiúnak, mert nem kell egy jó csajnak sem.

Köszi, jó, hogy vannak még, szerencsém tényleg nem volt még ezek szerint. :/

2011. okt. 4. 23:53
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem kell, dehogy sok csajnak a vékony srácok jönnek be!

Egyébként elősző gyerekek voltatok még amikor jártál a 45-kilós barátoddal??? Nekem van egy nagyon vékony 25 éves haverom de ő is 55-60 kiló között van, annál kevesebb lehet felnőtt férfi??

2011. okt. 5. 00:14
 10/18 anonim ***** válasza:
Minden rossz szándék nélkül csak kíváncsi vagyok! :)
2011. okt. 5. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!