Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért kéne nekem híznom (amúgy sem tudok, próbálok pedig), ha én vékony és alacsony vagyok, akkor miért nem lehet így elfogadni?
Én 55 kg vagyok és 180 cm magas. Persze nekem nem is kell soha kövér lány. Amúgy vékony nőknél nagyobb esély van arra, hogy vékony férfit akarjon. És mivel nekem amúgy is vékony nő kell, ezért nincs itt gond.
Én az elmúlt pár hónapban naponta ittam a tömegnövelő szert, de semmi hatása nincs. Egy gramm sem jött rám.
18/F
Igen úgy néz ki ilyen a genetikád, illetve az anyagcseréd. Alapvetően az a lényeg hogy el kell fogadnunk magunkat olyannak amilyen, hogy is akarjuk hogy más elfogadjon, ha mi nem tudjuk saját magunkat? Amúgy meg mint írtam sok lány a kifejezetten vékony srácokat szereti, nővérem is ilyen.
Nézd a dolog jobbik felét, azt ehetsz és akkor amit csak akarsz és megkívánsz én ölni tudnék ezért a képességért meg imádok enni, de ha kicsit is elengedem magam, jönnek a kilók. :)
+ Ha aktívan sportolsz, az nagyon előnyös lehet, mert vékonyan is lehet ám edzetten kinézni, egy vékony szálkás test, ami jól karban van tartva sugározhat sportos megjelenést! Láttam egy fazont elég vékony volt, de az izmai nagyon formásak és feszes voltak az volt csak a különbség egy átlag sportos kinézetű emberhez képest hogy minden kisebb volt de egyébként ha ránéztél nem az ovlt az első gondoltatod hogy vékony hanem az hogy ez sportol valamit! :)
Amúgy én magam sem ám egy csont vékony valakinek kell, hogy
Szerintem nem jól látjátok, hogy nézhetek ki, bár nem csodálom, hisz ritka az ilyen fiú, aki vékony és alacsony is egyszerre.
Lábaim például izmosnak mondhatóak, illetve a vállam és felkarom, ami még izmos és mondták már, hogy látszik, hogy edzek, mert azért én 16 éves korom óta sokat kondiztam igaz, ma már csak otthon és ritkábban tudok időt szánni rá, szóval szálkás izomzatom van.
Szuper pont erről beszéltem! :) Szerintem a szálkás, sportos külső nagyon jól tud kinézni, vékonyabb formában is!
Én 68kg vagyok a 179cm-hez, tehát szintén nem egy termetes ember, viszont pár hónapja rendszeresen sportolok folyamatosan fejlődök. Egyébként amit írtál, a magasság kérdése nagyon igaz nekem van egy barátom aki vagy 10 centivel alacsonyabb nálam mégis annyi a súlya mint nekem, mert ő tiszta izom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!