Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony srácok! Benneteket is hasonlóan komolyan szoktak venni a csajok/nők? (videó lent)
https://www.youtube.com/watch?v=CkMxLKI6-b0
Elég megnézni a videót és rájöttök, hogy mire gondolok. Csak én ismertem magamra és a próbálkozásaimra, amikor végignéztem ezt a videót?
Ha nektek sem ismeretlen ez a jelenség, akkor írjátok le a magasságotokat/súlyotokat/korotokat! Előre is köszi a válaszokat.
Bár a videó nyilvánvalóan másról szól, értem a problémádat.
Sose tapasztaltam ilyenféle megalázó reakciót, valószínűleg azért, mert nem ilyen módon közelítettem, és normális nőkkel próbáltam "barátkozni". Amikor úgy 21 évesen, nagy sokára rájöttem, hogy én sose fogok senkit sem meghódítani a külsőmmel, akkor lassacskán megváltozott a helyzetem. Észrevettem, hogy mégiscsak vannak lányok, akiket az vonz, aki én vagyok. Ebben sokat segített az, hogy egyetemistaként mindféle programokban részt vettem, filmklubtól a hajókirándulásig.
A korom indifferens, ez régen volt, akkor is 165 centi viltam, és 50 kiló.
#1: Arra akarok kilyukadni, hogy mennyire veszik nevetségesen még a nők is, ha egy gyenge, esetlen megjelenésű ember próbál egy szimpla beszélgetést kezdeményezni. Hidd el csak azért adta meg 1-2 csaj a számát, mert annyira nem vették komolyan az egészet és csak poénból szívatták a kissrácot. De képzeld el, hogyha ugyanúgy bepróbálkozik egy 170-es felnőtt srác, akin lehet látni a komoly szándékot, akkor szerintem még el is mentek volna a közeléből, de mindenképpen ignorálták volna.
És akkor itt a másik véglet, amikor egy izmos, férfias alkatú pasi felé teljes érdeklődéssel megnyílnak:
Tedd a szívedre a kezed kérdező, te járnál egy számodra előnytelenebb külsejű nővel?
Azért csak nem vagy dühös ezekre a csajokra, mert van választási lehetőségük.
#5: Azért könyörgöm válasszuk már szét az előnytelen külsejű és nem vonzó kifejezéseket.
Mert az előnytelen külsejű kategóriába a túlsúlyos zsírdisznók, rothadó fogsorú igénytelen emberek tartoznak a nem vonzó kategóriába meg max az alacsony, kisfiús alkatú pasik. Bár a mai napig nem értem egy alacsony férfi miért nem lehet vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!