Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy egyáltalán nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy egyáltalán nem vágyok párkapcsolatra? Az az igazság, hogy szuperül elvagyok egyedül, élvezem az életet. Más is érez így? 42F

Figyelt kérdés
tegnap 20:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%

Igen, normális.

Igen, más is érez így.

Azért felteszem, nem gondoltad, hogy 8 milliárd emberből csak te vagy ilyen különleges.

tegnap 20:33
 2/13 kis kolbász ***** válasza:
84%

Ma este megtudtam, hogy egy vadidegen, anonim valaki tök jól elvan egyedül.

Köszönöm neked ezt az infót, ma már nem hiába jöttem fel ide.

tegnap 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Én se vágyom. 39 éves nő vagyok. Baromi régóta nem voltam senkivel és az a durva, hogy jól érzem így magam. Múltkor a pénztárnál előttem állt egy jó pasi és eszembe jutott, hogy régen ilyenekkel jártam, randiztam. És most ránéztem és arra gondoltam, hogy nem szeretném, hogy hozzám érjen vagy szexeljünk. Fura.
tegnap 20:45
 4/13 A kérdező kommentje:
#3-at miért kell lepontozni? Megérkeztek az egyedül életképtelen kapcsolatfüggők? :D
tegnap 20:57
 5/13 anonim ***** válasza:
45%

Köszönöm, hogy feljöttetek a párkapcsolati problémák fórumra, és elmondtátok, hogy nem vágytok kapcsolatra.

Büszke vagyok rátok.

Követve a példát felmegyek a jófogásra és feladok egy hirdetést, hogy nem árulok semmit.

tegnap 20:58
 6/13 A kérdező kommentje:

"feljöttetek a párkapcsolati problémák fórumra"

Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » ...

De semmi baj, legközelebb majd jobban sikerül. :)

tegnap 21:00
 7/13 anonim ***** válasza:
22%
Pont lesz@rom.
tegnap 21:07
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Jó neked! Ha boldog és teljes életet élsz, akkor teljesen rendben van. Sokan vannak még így.
tegnap 21:26
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

Pontosan így érzek. 28 éves vagyok, a kapcsolatokban sajnos hajlamos voltam elnyomni a saját álmaimat és vágyaimat (valahol mind ezt tesszük, hiszen ezt jelenti a kompromisszum). Viszonylag hamar felismertem, hogy mit csinálok, ezért kiléptem belőlük, és nem nyomorítottam tovább magam 5-10-15-30 éven keresztül.

Most vagyok azon a ponton, hogy nem is keresem; sőt ha valaki azzal jön, hogy majd úgyis rám talál az “igazi”, akkor a gondolatot is elhesegetem. Annyira élvezem, hogy minden időmet magamra fordíthatom, főleg hogy mindig akkor fejlődtem és léptem előre nagyléptékben, amikor nem volt mellettem férfi. Az első után (3 évig tartott) sikeresen leérettségiztem, felvettek az egyetemre, elkezdtem dolgozni az első munkahelyemen. A második után felvettek Mallorcán az első szállodai munkámra, ahova hónapokig próbáltam bejutni, illetve sikeresen átjelentkeztem egy másik egyetemre, mert az előzőnél teljesen kiégtem. A harmadik után pedig megírtam a szakdolgozatot, és államvizsgát tettem, amivel kiváló diplomát szereztem; illetve folytattam a szállodai szezonmunkát utána még évekig (több pozícióugrással). A legutóbbi szakítás után pedig úgy néz ki, hogy elindítom a saját vállalkozásomat, amivel majd bárhol dolgozhatok a világon (ezzel az álmomat, az egyik életcélomat érem el) - nyugiii, nem mlm meg hasonló piramisjáték, valódi vállalkozás, valódi szolgáltatással. Ebbe nem fér bele egy párkapcsolat, amiben igazodnom vagy magyarázkodnom vagy még rosszabb, versengenem kell. Az élet szép, és még csak most lesz a legszebb! :)

tegnap 21:29
 10/13 anonim ***** válasza:
42%

Jobb egydul mint magadbab!

Nem csodalom, mert a mai noknek olyan igenyuk van hogy katasztrofa. De a kinezetuk meg hanyinger. Inkabb maradok egyedul es elem az eletem, mintsem egy penznyelo novel eljek boldogtalanul.

ma 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!