Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha egyáltalán nem célom a párkapcsolat?
Nem szoktam ilyesmin gondolkodni. A szerelmen. Nem vágyom rá. Mármint van valaki akivel szívesen együtt lennék, de ő meg párkapcsolatban van. Szóval úgy valahogy mindegy. A velem egykorúak többsége kapcsolatban van, és számukra fura, hogy nekem nincs senkim. Miért fura? Mindig kell hogy legyen valaki aki érdekel (és nincs párkapcsolatban:D)?
21/n
Miért is ne lenne az.
Nem lehet minden ember egyforma,mi emberek különbözünk egymástól és ezzel szerintem semmi baj sincs.
Van aki azt mondja majd el jön az az idő is,azért benned is egy kicsit ott van ez a dolog, semmi gond nincs veled.
Biztosan nagyon gyönyörű vagy és ezért nem értik a dolgokat,nekem csak az a fura hogy van olyan volt osztálytársam aki 22 évesen nem rég ment férjhez,én meg még nem tartok sehol kapcsolat téren igaz nem is kerestem.
Majd a későbbiekben ki fog derülni,most még fiatalok vagyunk így akármilyen furcsán is hangzik de ez csak azoknak furcsa akiknek van kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!