Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy egyáltalán nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy egyáltalán nem vágyok párkapcsolatra? Az az igazság, hogy szuperül elvagyok egyedül, élvezem az életet. Más is érez így? 42F

Figyelt kérdés
jan. 29. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát 1-2 évig fiatalon jó tud lenni, ennyi idősen azért annyira nem érthető, főleg, ha állandó az érzés...
jan. 30. 06:07
 12/13 anonim ***** válasza:
A válásom után voltam így. Csak szexre kerestem kapcsolatot, az életem többi részével jól elvoltam. Aztán találtam valakit, akivel fordult egyet a világ, most jobb vele, mint ha egyedül lennék.
jan. 30. 06:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehetne , de ilyen felig kihasznalos nok nem kellenek.. akkor inkabb egyedul.
jan. 30. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!