Más is van úgy, hogy régen nagyon érdekelte a párkapcsolat (hogy legyen, de nem lett), és olyan 30 éves korára már egyáltalán nem?
Régen (olyan 19-26 éves korom közti időkben) csomót sírtam, hogy miért nincs, társkeresőkön fenn voltam, küzdöttem, hogy jól nézzek ki, de annyi unalmas, buta emberrel találkoztam ilyen randikon, hogy már rég nem érdekel az egész. Ennél az is jobb, ha egyedül vagyok. Ráadásul ha valaki megtetszett, akkor rögtön kiderült, hogy neki nem tetszem, az meg azt a kevés önbizalmamat is elvette, ami volt. A szex se érdekel már egyáltalán, pedig régen oda meg vissza voltam érte (még olyanba is belementem, hogy lefeküdjek valakivel, akiről tudtam, hogy nem is akar semmit tőlem), de már az se érdekel, sőt, örülök is, hogy nem kell senkivel lefeküdnöm, abszolút nem lenne kedvem hozzá, undorodom attól is. Soha nem is akarok senkivel. Más is van így? És ti milyen neműek vagytok?
(Nem válaszolok privátokra, ne haragudjatok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!