Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek miért van az,...

Szerintetek miért van az, hogy a nők sokszor nagyon kritikusak magukkal szemben külsőleg míg belsőleg egyáltalán nem? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sok lány akkor is kövérnek látja magát, ha vékony, plusz nagyobb melleket akarnak, mert ez a divat.

Viszont belsőleg a hisztis, akaratos, önző lányok meg vannak győződve arról, hogy ők úgy jók ahogyan vannak és a világnak kell hozzájuk alkalmazkodnia nem pedig nekik a világhoz, miért??

2018. márc. 20. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Talán, mert fiatalok, és/vagy még nem ébredtek rá a jellemfejlesztés fontosságára, és ezért a külsőségek nagyobb erővel bírnak náluk. Nem kell leszólni őket, mindenki máskor és máshogyan érik meg, sőt van, aki soha.
2018. márc. 20. 23:01
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2018. márc. 20. 23:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt látják hogy az emberek a külsejükre buknak a külsejük alapján ítélik meg őket.
2018. márc. 20. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha majdnem az egész világ a külsejükben látja a nők értékét, akkor a nők is nyilván ennek akarnak majd megfelelni.

Az utolsó rész ("a világnak kell hozzájuk alkalmazkodni") viszont szerintem nem kifejezetten női rossz tulajdonság...

2018. márc. 21. 00:13
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Mert a férfiak többsége is főleg a külsejükkel kritikus. Ha feszes az a pitsa, mindent elnéznek nekik.
2018. márc. 21. 06:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Elsővel értek egyet. :)
2018. márc. 21. 08:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az is benne van, hogy a férfiaknak akarnak tetszeni. Ha a párkapcsolatok témakörben megkérdezném, hogy milyen nőt tartanak a férfiak "ideálisnak", akkor a 80%-uk egy modellt vagy valami sminkelt, szolizott instagram cicát írna, és valljuk be, a való életben a nők többsége hozzájuk képest legfeljebb átlagos. Sz#r érzés, mikor mindent megteszel, hogy saját magadhoz képest szép legyél (sportolsz, egészségesen eszel, ápolt vagy), és mégis azt a visszajelzést kapod, hogy esetleg néhány férfi rádfanyalodna, de inkább ne is nagyon reménykedj. A hiába vagy kedves, ragaszkodó, szeretetteljes, hűséges, megbízható, ha nincs meg hozzá az a külső, amire felfigyelnek a férfiak.
2018. márc. 21. 08:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyenek a férfi választásaikhoz is így viszonyulnak, a kapcsolataikban ők sem a belsőt fogják értékelni a párjukon, hanem a kinézetükbe szeretnek bele. Egyszerűen ilyenek, nehéz változni, ne foglalkozz velük, az ő kis életük. Volt ilyen barátnőm, egyszerűen csak megszakítottam vele a kapcsolatot, mit problémázzak azon, hogy ő milyen? Ha nehezen is talál így partnert, az csak ő baja, nem az enyém.
2018. márc. 21. 11:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van. Én sem voltam megelégedve magammal külsőleg aztán ahogy nőttem rájöttem, hogy belsőleg is egy trágya vagyok.

Azok a tulajdonságok amiket fent említesz meg pont olyan lányokra jellemzőek akik meg vannak elégedve a külsejükkel, viszont a média azt sugallja, hogy ha meg vagy elégedve magaddal akkor egoista vagy, ezért a tökéletes testű sztárok diétázásából kiindulva a tökéletes testű átlagember sem mondhatja ki, hogy meg van elégedve magával.

Aki valóban nem szereti ahogy kinéz az szorong, félénk, elfojtott agresszió van benne (akár önmaga akár a világ iránt) folytonos megfelelési kényszer (pont ő akar alkalmazkodni a világhoz) stb

2019. máj. 5. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!