Ha egy dolgot meg tudnál magadon (külsőleg, vagy belsőleg) változtatni, mi lenne az?
Figyelt kérdés
2017. nov. 4. 22:06
3/19 anonim válasza:
Az egyenletmegoldókészségem.
Mivel ilyenem nincs, 2-es vagyok matekból, fizikából 3-as, kémiából meg 4-es.:S
4/19 anonim válasza:
Jobb idegrendszernek örülnék, amellyel könnyebben bírkózom meg a hétköznapi bosszantó helyzetekkel. Gyakran előfordul, mielőtt nagyon felmegy bennem a pumpa, hogy azt gondolom: "áh, ezen aztán tényleg nem érdemes kiborulni" - ezzel párhuzamosan érzem, ahogy bugyog fel bennem az indulat, és nem tudok vele mit kezdeni.
5/19 anonim válasza:
Azt, hogy fizikailag állóképesebb, sportosabb legyek. És ezt edzéssel el is tudom érni. Úgy konkrét dolgot a külsőmön nem. Szép vagyok így ahogy vagyok. A belső tulajdonságaim is tök jók. Nem változtatnék magamon.
6/19 anonim válasza:
Arc: állkapocs, fogak, orr.
Hang: ilyesmi mély hangom legyen: https://www.youtube.com/watch?v=ja2o1wEznow
Ez nem egy, de nem baj.
:P
8/19 anonim válasza:
A fogsorom, gyerekkoromban fogszabályzáson tönkretették. Sajnos soha nem lesz már olyan, mint előtte, hiába foltozgatják.
9/19 anonim válasza:
Azt hogy lassan beszélek és nem szép a hangom.
10/19 anonim válasza:
Külsőben a fogaimat, gyerekkoromban nem törődtünk vele sajnos.
Belsőleg pedig sokkal több önbizalmat szeretnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!