A bátyám rasszista, meg lehetne őt változtatni?
Sok cigány lakik a környékünkön, nekem szinte csak cigány barátaim vannak és ezért a bátyám állandóan beszólogat, pl: "miért vagy mindig azokkal a mocskos cigányokkal?" "Ha össze mersz jönni egy cigány fiúval kitagadlak a családból" stb... Nem értem mi baja velük nem is ismeri őket csak egy pár gyerekről hallott egy-két dolgot de azok se mind igazak(oké bevallom nem földre szállt angyalok de sok dolgot csak kitalálnak róluk és a tesóm még csak nem is beszélt velük soha) Meg ha egy cigány kér tőle pénzt az utcán akkor már egyből úgy meséli el mindenkinek hogy "már megint megtámadtak a cigányok" pedig ez nem igaz az egyik ilyen esetnél ott voltam vele és tényleg tiszta normálisan kért a srác én adtam is neki de ezt már otthon úgy mondta el, hogy kierőszakolta tőlem a pénzt én megmondtam , hogy ez nem így történt és erre azt mondta, hogy csak védem őt. Egyszer megkérdeztem tőle, hogy miért rasszista azt válaszolta, hogy nem rasszista mert ő bevallja, hogy vannak normális cigányok is, de mégis mikor meglát egy cigányt egyből mondd valami beszólást de persze csak halkan, hogy nehogy meghallja, mert ő is tudja, hogy annak nem lenne jó vége de szerintem megérdemelné mostmár, hogy jól megverjék akkor talán megtanulná, hogy kell viselkedni. Az egyik barátnőm báttya diplomát szerzett és el se hitte csak azért mert, hogy cigány. A közelünkben van a város -hát úgy is mondhatnám- szegénynegyede és én sokat járok oda, sok mindenkit ismerek ott és egyszer azt mondta a bátyám, hogy nem érti, hogy engem még hogy nem erőszakoltak meg ott, ez már szerintem beteges.
Szerintetek hogyan változtathatnám meg? Egyáltalán meg lehet az ilyet?
Gondolom, a rossz tapasztalatok miatt ilyen. Meg ő jobban átlátja, hogy mi történik körülöttetek. Te még naívabb vagy.
Nekem is vannak cigány barátaim, ismerőseim, tehát nem gondolom, hogy minden cigány rossz. Ennek ellenére a saját városomban arra a részre, ahol főként cigányok laknak, nappal sem mennék.
Miért akarnád őt megváltoztatni? Inkább magadon változtass, és ne legyél már ennyire naiv idióta.
Mellesleg az teljesen normális, ha valaki nem bírja a cigányokat. Ártalmas undorító parazita véglények. Ha rajtam múlna, mindent átszállítanám a liberális országokba, és soha nem engedném vissza egyiket sem.
Ha te is azt mondod, hogy ha tesód egyszer hangosan mondana valamit, akkor jól megvernék, akkor az azt jelenti, hogy primitív vadállatokról van szó. Egy kulturált ember nem ver meg (csapatosan/szervezetten) valakit egy rossz szó miatt. Mi lesz, ha egyszer lesz egy rossz napod és kicsúszik valami a szádon, amit te sem gondolsz komolyan? Akkor teljesen megérted majd, hogy miért vernek meg?
Egyszer még amikor alsós voltam, akkor egy lánynak eltűnt az egyik matricája és haveromat gyanúsította, hogy ő lopta el (később amúgy megtalálta a táskájában) és később a bátyja késsel fenyegette a haverom, hogy adja vissza a matricát. Szerinted ez mennyire normális? Amíg sok embernek lesz ilyen története, addig nem sok esély van arra, hogy ne legyenek előítéletesek az emberek.
Szerinted hány falut, hivatali lakást éltek már le a cigányok teljesen használhatatlanságig? Úgy kell sokszor telepíteni őket bizonyos falukba, és amikor ez megtörténik, 10 éven belül az egy lelakott putrivá válik.
Nagyobb probléma itt a cigányság, mint azt az átlagember gondolná.
Ettől függetlenül vannak normálisak, de nem alaptalan az előítélet.
lol, majd az egyik ork be fog nálad próbálkozni, te elutsítod, erre be fog rád pöcceni az egész rokonság.
Egy jó barátom osztálytársát is egy ilyen primitív barom véglény ölte meg, persze nem az áldozatot hibáztatom.
Kedves Kérdező!
Kívánom, hogy egész életedet olyan környezetben töltsd, ahol kizárólag cigányok élnek. De nem a TV-ben mutogatott díszcigányok, hanem a tipikus borsodi átlagcigányok (az ordibáló, büdös, koszos, fertőzött, összeférhetetlen cigányok, akik meglopnak, kirabolnak, megvernek, meggyilkolnak). Kívánom, hogy amikor a házastársad hazafelé megy éjszaka, akkor csakis kizárólag cigányokkal találkozzon. A gyerekeid olyan iskolában nevelkedjenek, ahol csakis cigánygyerek osztálytársai vannak. A szüleidnek cigány szomszédai legyenek örökké. A te jóléted pedig kizárólag a cigányok hozzáállásától függjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!