Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárás lenne ez a feleségemtől?
A feleségem közel egy éve nem talál munkát, persze tudom nem egyszerű úgy hogy van gyerekünk aki óvodás.Így is megélünk de azért oda kell figyelni.
A problémám az lenne hogy semmit nem csinál.A takarítás zömét én végzem munka után.De főzni is ritkán főz.Elmúlt héten egyik nap tovább kellett munkába maradnom.Hazaérve megkértem a feleségem, hogy 2 db szendvicset csomagoljon nekem holnapra mert sokat leszek úton.Puffogott,csattogott.Akkor megkérdeztem, hogy most mi is a baja.Dolgozni nem dolgozik, a gyerek 8-15-ig óvodában van.Semmi dolga, legalább ezt tegye meg.
"Akkor megkérdeztem, hogy most mi is a baja."
Mit válaszolt?
Ne értsetek félre megcsinálom magamnak.De ennyit nem tudok már kérni tőle mert puffog?
Nem mondott semmit, megsértődött.
"Mondjuk nekem azért lesülne a bőr a képemről, ha még a szendvicsemet is mással csináltatnám.."
Nekem meg akkor, ha óvodás gyerek mellett egész nap semmit nem csinálnék, csak mereszteném a p.tsám...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!