Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy elvárás lenne ez a feleségemtől?
A feleségem közel egy éve nem talál munkát, persze tudom nem egyszerű úgy hogy van gyerekünk aki óvodás.Így is megélünk de azért oda kell figyelni.
A problémám az lenne hogy semmit nem csinál.A takarítás zömét én végzem munka után.De főzni is ritkán főz.Elmúlt héten egyik nap tovább kellett munkába maradnom.Hazaérve megkértem a feleségem, hogy 2 db szendvicset csomagoljon nekem holnapra mert sokat leszek úton.Puffogott,csattogott.Akkor megkérdeztem, hogy most mi is a baja.Dolgozni nem dolgozik, a gyerek 8-15-ig óvodában van.Semmi dolga, legalább ezt tegye meg.
Én mindig mindenbe bele segítettem. Míg a gyerekkel otthon volt én ettem a munkahelyen, hogy ne terheljem ezzel. Ő is sokszor rendelte az ebédet.
Nincs ezzel baj. De mivel egy fizetés teljesen ki van esve, minden egyre drágább ez már nem kivitelezhető, hogy kaja rendelés. Ha van energiám meg is főzök. De 10 óra munka után, elég a többi.
Te vagy a férfi, azért vagy hogy dolgozz egy életen át, otthon és a munkahelyen is.
Másra nem vagytok jók sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!