Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy elvárás lenne ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy elvárás lenne ez a feleségemtől?

Figyelt kérdés

A feleségem közel egy éve nem talál munkát, persze tudom nem egyszerű úgy hogy van gyerekünk aki óvodás.Így is megélünk de azért oda kell figyelni.

A problémám az lenne hogy semmit nem csinál.A takarítás zömét én végzem munka után.De főzni is ritkán főz.Elmúlt héten egyik nap tovább kellett munkába maradnom.Hazaérve megkértem a feleségem, hogy 2 db szendvicset csomagoljon nekem holnapra mert sokat leszek úton.Puffogott,csattogott.Akkor megkérdeztem, hogy most mi is a baja.Dolgozni nem dolgozik, a gyerek 8-15-ig óvodában van.Semmi dolga, legalább ezt tegye meg.

tegnap 13:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%
Ez a szendvicseztetés amúgy tisztán power play.
tegnap 14:22
 12/25 A kérdező kommentje:

Én mindig mindenbe bele segítettem. Míg a gyerekkel otthon volt én ettem a munkahelyen, hogy ne terheljem ezzel. Ő is sokszor rendelte az ebédet.

Nincs ezzel baj. De mivel egy fizetés teljesen ki van esve, minden egyre drágább ez már nem kivitelezhető, hogy kaja rendelés. Ha van energiám meg is főzök. De 10 óra munka után, elég a többi.

tegnap 14:23
 13/25 A kérdező kommentje:
Hogy egy nehéz munkanap után a feleségemet ennyire megkérjem.
tegnap 14:24
 14/25 anonim ***** válasza:
60%
Ismétlem, te vetted el.Az itteni nyígás helyett vele beszéld meg.Attól, hogy itt 5-en leírják neked, hogy szerintük nem nagy elvárás, a másik 5 szerint meg igen, nem leszel előrébb.A feleségeden töltsd ki a sérelmedet.
tegnap 14:26
 15/25 anonim ***** válasza:
85%
Nem. De mi nem a te feleséged vagyunk. Attól nem változik semmi, hogy itt elnyafogod a bánatod. Vele kell ezt megbeszélni, hogy vagy tesz vmiért ő is a háztartásért, vagy repül.
tegnap 14:44
 16/25 anonim ***** válasza:
76%
Nem, fordított esetben én is elvárnám férjemtől, hogy csináljon valami hasznosat.
tegnap 15:00
 17/25 anonim ***** válasza:
56%
Lusta a feleséged, nem nagy elvárás. Ez lenne a minimum amit meg kéne tennie ha egész nap semmi más dolga nincs.
tegnap 15:35
 18/25 anonim ***** válasza:
14%

Te vagy a férfi, azért vagy hogy dolgozz egy életen át, otthon és a munkahelyen is.

Másra nem vagytok jók sajnos.

tegnap 15:45
 19/25 anonim ***** válasza:
33%
Kérdezd meg tőle, hogy ő mit tesz a házasságba, mert neked ez így nem éri meg. Se pénzt, se energiát. Most ő egy kolonc. Pár órát ő is mozdíthatna vmit otthon.
tegnap 15:50
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
Küld el dolgozni. Olyan nincs hogy nincs valami munka.
tegnap 16:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!