Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel akinek csak férfi barátai vannak?
Nem.
Egyrészt azért nem, mert alapvetően nem hiszek a férfi-nő barátságban. Egy csúnyácska vagy átlagos nő esetében még talán lehetséges a dolog, de egy szép nőtől a pasik többet akarnak. És ezt nem kell túlbeszélni. A férfi elsődleges vonzalmi kapcsolója a nő külseje, egy csinos nőtől meg minden pasi többet akar, ha van rá lehetősége.
Másrészt azért nem kellene nekem ilyen nő barátnak, mert nagyon naiv. Annyira, hogy azt talán már én sem tudnám elviselni. Hogy tényleg nem gondol arra, hogy azok a csávók csak barátnak adják ki magukat, de pl. egy bulin simán rámozdulnának, ha ittas lenne.
bocs 3-as véletlenül leszavaztalak mire felfogtam az iróniát, már késő volt, vagyis már nem fog az agyam.
De amúgy felhívom a tisztelt nagyérdemű figyelmét hogy pl a Palvin Barbinak is állítólag főleg férfi haverjai voltak mivel a nők ugye gondolom féltékenységi rohamot kaptak, azonkívül van akinek olyan a stílusa hogy a pasik jobban befogadják a témáikkal. És pl ő jól megvan a párjával és a haverok nem azt jelentik hogy szexel vele. De aki magából indul ki ugye..... Annak minden gyanús. Próbálom megérteni az ilyen embereket, de nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!