Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel akinek csak férfi barátai vannak?

Figyelt kérdés
Ha igen miért és ha nem miért nem? Én egy olyan kapcsolatból léptem ki amiben a barátnőm férfiakkal barátkozott és ezt nem bírtam elviselni
jan. 30. 23:35
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
19%

Nem.

Egyrészt azért nem, mert alapvetően nem hiszek a férfi-nő barátságban. Egy csúnyácska vagy átlagos nő esetében még talán lehetséges a dolog, de egy szép nőtől a pasik többet akarnak. És ezt nem kell túlbeszélni. A férfi elsődleges vonzalmi kapcsolója a nő külseje, egy csinos nőtől meg minden pasi többet akar, ha van rá lehetősége.

Másrészt azért nem kellene nekem ilyen nő barátnak, mert nagyon naiv. Annyira, hogy azt talán már én sem tudnám elviselni. Hogy tényleg nem gondol arra, hogy azok a csávók csak barátnak adják ki magukat, de pl. egy bulin simán rámozdulnának, ha ittas lenne.

jan. 30. 23:43
 2/33 anonim ***** válasza:
13%
Nem mert ha vmi baja lenne ott panaszkodna meg ki tudja mit.,
jan. 30. 23:53
 3/33 anonim ***** válasza:
46%
Dehogy, isten ments. Először is csadort kell majd hordania és senkivel nem állhat szóba. De a boltban sem, utcán sem, munkahelyen sem, hiszen nem csak baráttal csalhat meg, sőt. Na de felmerül a lehetőség, hogy akkor is meg akar csalni és mivel csak nőkkel állhat majd szóba, ezért egy másik nővel csalna meg. Úgyhogy biztos ami biztos barátnői sem lehetnének.
jan. 31. 00:21
 4/33 anonim ***** válasza:
20%
Nem.
jan. 31. 00:23
 5/33 anonim ***** válasza:
17%
3. Ne ironizalj te—> 🤡🤡
jan. 31. 00:26
 6/33 anonim ***** válasza:
68%
Aki nem bízik saját magában, nem gondolja úgy, hogy ő egy értékes, szerető ember, akit a párja választana sok közül is, az tényleg egy kontroll mániás féltékeny őstulok lesz a kapcsolatban. De ez nem a nő hibája.
jan. 31. 00:30
 7/33 anonim ***** válasza:
9%
6. Egy nem ismered azt a not ., siman lehet hogy egy nem feltekenyt is megcsall .. amugy statisztikailag a nem feltekeny embereket csaljak meg.,
jan. 31. 00:37
 8/33 anonim ***** válasza:
82%

bocs 3-as véletlenül leszavaztalak mire felfogtam az iróniát, már késő volt, vagyis már nem fog az agyam.

De amúgy felhívom a tisztelt nagyérdemű figyelmét hogy pl a Palvin Barbinak is állítólag főleg férfi haverjai voltak mivel a nők ugye gondolom féltékenységi rohamot kaptak, azonkívül van akinek olyan a stílusa hogy a pasik jobban befogadják a témáikkal. És pl ő jól megvan a párjával és a haverok nem azt jelentik hogy szexel vele. De aki magából indul ki ugye..... Annak minden gyanús. Próbálom megérteni az ilyen embereket, de nem megy.

jan. 31. 01:15
 9/33 anonim ***** válasza:
44%
8. Hemilton is csak haverkodott vele..
jan. 31. 01:21
 10/33 anonim ***** válasza:
90%
Aszta, így már 2 párja volt élete során? Hallatlan.
jan. 31. 01:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!