Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan személlyel, aki volt már börtönben?
Legalább 5 éve szabadult a börtönből és legalább 8 évvel azelőtt követte el a bűncselekményt, hogy először találkoztatok volna.
Függene attól, hogy mit követett el és miért?
Például hamis tanúzás, szerzői jog elleni bűncselekmény vagy gondatlanságból halált okozó autóbaleset.
Teljesen mindegy, nem akarnék ilyen emberrel lenni.
Barátként talán-talán el tudnék fogadni valakit, aki egy nem erőszakos bűncselekmény miatt ült, de párnak semmiképpen.
Igen, függene attól, hogy mit tett.
De azért jobb, ha nincs priusza. :D
Én éltem olyan pasival, aki volt börtönben. Többször ült, lopásért (nem szegényektől lopott), hamisításért. Külfölre is kiköltöztem miatta, nem magyar férfi volt.
Sose bántam meg, nagy szerelem volt, nagyon szerettük egymást. Gondoskodó, segítőkész és még jóképű is volt.
Az első rendin elmondta a börtönös ügyeit. Nekem vonzó volt a rossz fiúsága. Engem sose csapott be.
Azert oriasi kulonbseg van moralisan egy eroszakos/szandekos buncselekmeny(emberoles, sulyos testi sertes, szemelyi szabadsag korlatozasa, nemi eroszak) es mondjuk egy gondatlanul elkovetett bcs kozott(foglalkozas koreben elkovetett gondatlan veszelyeztetes, vagy csak szimplan egy nem bodultan elkovetett halalos kozuti baleset gondatlan okozasa kozott)
Utobbi barkivel elofordulhat, hogy rosszul mer fel egy szituaciot es halalos baleset lesz belole. Szerinten az ilyen nem halalos bun, foleg nem tevekeny megbanas eseten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!