Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél olyan személlyel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan személlyel, aki volt már börtönben?

Figyelt kérdés

Legalább 5 éve szabadult a börtönből és legalább 8 évvel azelőtt követte el a bűncselekményt, hogy először találkoztatok volna.

Függene attól, hogy mit követett el és miért?

Például hamis tanúzás, szerzői jog elleni bűncselekmény vagy gondatlanságból halált okozó autóbaleset.

okt. 7. 01:30
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
69%

Teljesen mindegy, nem akarnék ilyen emberrel lenni.

Barátként talán-talán el tudnék fogadni valakit, aki egy nem erőszakos bűncselekmény miatt ült, de párnak semmiképpen.

okt. 7. 01:42
 2/27 anonim ***** válasza:
21%
Erősen függene tőle, igen.
okt. 7. 02:03
 3/27 anonim ***** válasza:
78%

Igen, függene attól, hogy mit tett.

De azért jobb, ha nincs priusza. :D

okt. 7. 02:31
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem!!!!
okt. 7. 02:57
 5/27 anonim ***** válasza:
42%
Még a gondatlanság talán...
okt. 7. 03:39
 6/27 anonim ***** válasza:
65%
Épp ezért nem szoktam elmondani senkinek. Ránézésre az ilyet úgyse tudják megállítani. Egyébként is elévült már, erkölcsim tiszta, vetető beosztásban dolgozom. Az hogy mi volt 10-20 éve senkinek semmi köze. Javaslom tartsd magadban ezt az információt.
okt. 7. 05:42
 7/27 anonim ***** válasza:
76%
Kizart hogy osszejonnek vele
okt. 7. 06:15
 8/27 anonim ***** válasza:
8%

Én éltem olyan pasival, aki volt börtönben. Többször ült, lopásért (nem szegényektől lopott), hamisításért. Külfölre is kiköltöztem miatta, nem magyar férfi volt.

Sose bántam meg, nagy szerelem volt, nagyon szerettük egymást. Gondoskodó, segítőkész és még jóképű is volt.

Az első rendin elmondta a börtönös ügyeit. Nekem vonzó volt a rossz fiúsága. Engem sose csapott be.

okt. 7. 07:35
 9/27 anonim ***** válasza:
86%

Azert oriasi kulonbseg van moralisan egy eroszakos/szandekos buncselekmeny(emberoles, sulyos testi sertes, szemelyi szabadsag korlatozasa, nemi eroszak) es mondjuk egy gondatlanul elkovetett bcs kozott(foglalkozas koreben elkovetett gondatlan veszelyeztetes, vagy csak szimplan egy nem bodultan elkovetett halalos kozuti baleset gondatlan okozasa kozott)

Utobbi barkivel elofordulhat, hogy rosszul mer fel egy szituaciot es halalos baleset lesz belole. Szerinten az ilyen nem halalos bun, foleg nem tevekeny megbanas eseten.

okt. 7. 09:10
 10/27 anonim ***** válasza:
68%
Honnan tudod hogy ki volt börtönben és miért?? Ha nem mondja el senkinek lehet soha nem derül ki. Miért is kellene elmondani? Leülte, onnantól kezdve hogy elévül nem tartozik beszámolni senkinek róla. Ez lehet 2 év, de akár 20 év is bűncselekménytől függően. Ezt nem én mondom, a törvény. Alapvetően a bűnelkövető és a bűnöző között kellene különbséget tenni, sokan úgy gondolják ugyanaz a két fogalom pedig nagyon nem.
okt. 7. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!