Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyan személlyel, aki volt már börtönben?
Legalább 5 éve szabadult a börtönből és legalább 8 évvel azelőtt követte el a bűncselekményt, hogy először találkoztatok volna.
Függene attól, hogy mit követett el és miért?
Például hamis tanúzás, szerzői jog elleni bűncselekmény vagy gondatlanságból halált okozó autóbaleset.
Tehat te mentesitve lettel, es nem elevult. Mentesitve lettel a negativ kovetkezmenyektol amit a korabbi jogeros, terhedre rott buncselekmeny buntetesenek letoltese utan elszenvedhettel volna. Ezert tiszta az erkolcsid es lehet olyan munkad amihez ez kell.
Ettol meg te az emberek szemeben egy koztorvenyes bunozo vagy. A gyilkos meg gyilkos. A nemi eroszakot elkoveto meg nemi eroszakot elkoveto.
6
Látszik, hogy kutyából nem lesz szalonna, hazug. :D
24
A törvény a házastársi hűséget sem írja elő ilyen alapon. XD
Mindenesetre kikönyököl a hazug, sunyi fajtád.
Összejöttem.
Jól megszívtam.
Persze elhittem hogy megváltozik.
Sikkasztásért ült, szerencsejáték - függő volt. Engem is lenullázott anyagilag, elvesztettem a lakásomat is.
Volt vmi verekedése is ami súlyosbította a büntetést. Engem nem bántott szerencsére sosem. 3 évig voltunk együtt, mire képes voltam otthagyni. Azóta sem kapartam össze magam anyagilag, de szerencsére férjhez mentem, így nem szenvedek hiányt semmiből, csak jó lett volna a tudat hogy van saját kis vagyonkám, lakásom, nem függök senkitől.
Már megtettem, de meg is bántam.
Ugyan meglehetősen pitiáner bűncselekményért (mentő körülmény elhallgatása) volt börtönben alig egy évet, sejthettem volna előre, hogy aki ilyet csinál, annak a személyisége valószínűleg sunyi, alattomos. Mindegy, tanultam az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!