Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel akinek csak férfi barátai vannak?
Nekem sok haverom van, de kevés barátom.
A férfi nő barátság számomra értelmezhetetlen, mert ott szerintem mindig akar valamit az egyik fél.
Nő férfi haverság? Persze, úgy például, hogy a közös társaságban mindketten jelen vagyunk, hülyülünk, beszélgetünk.
De igazi barátság, kettesben elmenni valahová, vagy valamit csinálni, azt én nem tudom elképzelni
Én most ezt fordított esetben nézem, mert hetero nő vagyok. Nekem látnom kell azt, hogy ez a barátság hogy működik. Mert ismerek sok embert azért, és látom, hogy tud működni anélkül egy férfi-nő barátság, hogy izzana a levegő és bármely pillanatban összejönnének esetleg, max. régen volt vmi vonzalom, azt' annyi, de sokszor még az sem (nem értem, miért gondolja bárki, hogy akár egy férfi, akár egy nő rácuppanna bárkira azért, mert ellenkező nemű és szimpatikus személyiségű). Viszont van az a fajta nő / pasi is, aki kifejezetten háremként tartja az ellenkező nemű barátait meg az is, amikor konkrétan rámászik valaki az adott pasira / nőre, az meg élvezi a figyelmet vagy "hát eddig olyan jó barátom volt, nekem ajarom megbántani szegénkét". Tehát megfigyelném, hogy mi folyik ott. Mennyi az incselkedés, kétértelmű poén, mennyire normálisan fogadnak engem a társaságba stb.
Amúgy ismerek ilyen felállást, hogy gimis kemény mag baráti körből 3 fiú, 1 lány - pont a párom baráti társasága. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem kezelik a lányt potenciális numeraként vagy párkapcsolatként és viszont (sőt az egyik srác még meleg is). A lány is nagyon rendesen, közvetlenül, jószándékúan velem az elejétől kezdve.
23 Férfi nő haver között mindig lehet egy kis esély hogy összejönnek, megjegyzem nő-nő vagy férfi-férfi között is előfordulhat. De sokkal nagyobb az esély hogy semmi nincs, ahol igazán haver és nem az van hogy a nő is csak félrebeszél.
19 nem mindegyik szent mert van aki csak azért tartja a haverjait "barátait" hogy legyen kövi majd a sorban. De azok nagyon nem beszélnek semmiről a flörtön ökörködésen kívül. Akinek meg nincs, az is lehet sok minden miatt, de ha valaki el tud dumálni férfiakkal anélkül hogy a szexről meg a párkapcsolatokról témázgatnának meg flörtölnének, ott elég esélyes hogy hűséges típus.
"De amúgy felhívom a tisztelt nagyérdemű figyelmét hogy pl a Palvin Barbinak is állítólag főleg férfi haverjai voltak"
Feltehetően arról van szó, hogy azok csak havernak tettették magukat, de valójában mind többet akartak volna. Amelyikük nem, az minden bizonnyal meleg volt. Nagyon naiv az, aki elhiszi, hogy azok a csávók nem szexeltek volna vele, ha Palvin hagyta volna magát. Esélyük nem volt nála, ezért bevállalták a barát kategóriát, és reménykedtek, hátha rájuk tekint egyszer férfiként.
Itt egyébként azt olvasom, hogy Hamilton kettesben hagyta Palvint Neymarral, kitől hajnali 5 órakor ment haza:
Elég valószínűtlen, hogy Neymar, aki már tiniként ejtett egy csajt (19 évesen már apa volt!) csak beszélgetni akart volna a Palvinnal...
Pontosabban:
*tiniként teherbe ejtett egy csajt
A lényeg, amivel lezárhatjuk a vitát: a csúnyácska és átlagos nőknél esélyes, hogy van barátság, mert egy népszerű pasi nem fogja magát azzal égetni, hogy ilyenekkel áll össze (habár ezekben az esetekben is necces a dolog, mert itt meg a csajok vannak rákattanva a pasira).
Egy szép nővel azonban NEM akarnak csak barátkozni a pasik. Aki azt teszi, az is többet akar, csak beletörődik abba, hogy baràtzónába került. Ha van rá lehetőségük, simán szexelnek vele, és NEM utasítják vissza, hogy "bocsi, te egy Victoria's secret modell vagy, de mi csak haverok vagyunk". Aki ezt teszi, az vagy taktikázik az életben (amihez az átlagember nem okos, szal ezt kizárhatjuk), vagy pedig meleg (ez a valószínűbb).
A férfiak totálisan máshogy működnek, mint a nők. Egy nő tud haverként tekinteni egy jó pasira, de fordítva ez nem megy, mivel a férfi máshogy működik.
“Egy szép nővel azonban NEM akarnak csak barátkozni a pasik.”
Vékony, sportos, kapós nőként mondom, ez pontosan így van. Nincs hetero férfi a világon, aki ne próbálkozna be, ha úgy adódna. Épp ezért sincsenek már férfi barátaim. A páromnak egy lánybarátja van, de kb. csak félévente egyszer találkoznak, az nem zavar.
Utolso, en is ezt tapasztaltam.
Voltak probalkozasaim, amikor en szerettem volna baratkozni, ott tobbet akartak mindig. Ha meg ok, akkor azert akartak tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!