Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel akinek csak férfi barátai vannak?

Figyelt kérdés
Ha igen miért és ha nem miért nem? Én egy olyan kapcsolatból léptem ki amiben a barátnőm férfiakkal barátkozott és ezt nem bírtam elviselni
jan. 30. 23:35
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
29, én is, na és, próbálkozzanak, ha szép vagy az a dolguk. Attól még 2 sikertelen flörtjük próbálkozás között lehet velük beszélni nő-férfi témákon kívül is, ha mondjuk csak a szövegeik kis része ilyen önkéntelen flörtölgetés. Ha ez átmegy már többségbe akkor meg le kell pattintani, ez a jó pasiknál is így megy nemcsak a szép nőknél.
jan. 31. 15:44
 32/33 anonim ***** válasza:
39%
A beszélgetés része a folyamatos visszajelzés, hogy nem, még mindig nem vagyok szingli, és nem is leszek, haladjunk, oké néha előjön némelyiknél hogy rákérdez nyitott e a másik nem, nem nyitott, rendben. Csak mindig határozottan utalgatni kell a párodra akivel minden rendben, vagy ha nincs párod arra hogy a bepróbálkozóval nem illetek össze, és akkor ő eldöntheti hogy akar e beszélni vagy sem. Ha meg a pasira hajtanak nők, ugyanez.
jan. 31. 15:49
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán. Huszonéves koromban volt a mi körünkben egy ilyen csaj, aki csak velünk haverkodott, barátnői nem is nagyon voltak akkoriban. Semmi gond nem volt amúgy vele, pont szingli is volt. De akkor is, valahogy fura volt. Pláne hogy aztán úgy alakult, hogy hármasoztunk is még egy haverom és ő. Többször is. Nem ment ez, hogy ne nőként nézzünk rá, és ő ne férfiként ránk.

Ja és voltak más csaj barátaim is, ott se bírtuk megállni, hogy ne legyen legalább orál...

febr. 1. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!