Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel akinek csak férfi barátai vannak?

Figyelt kérdés
Ha igen miért és ha nem miért nem? Én egy olyan kapcsolatból léptem ki amiben a barátnőm férfiakkal barátkozott és ezt nem bírtam elviselni
jan. 30. 23:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
16%

Meg kell mondani a frankot ilyenkor.

Hogy megertse. Ha nem tudja az ember h zavarja vmi a masikat akkor to kremegy a kapcsolat. Majd a kovetkezonel megmondod neki mi zavar es mi nem. Vallald fel az igenyeid maskor.

jan. 31. 01:30
 12/33 anonim ***** válasza:
16%
Ismerkedesnel kell megmondani az ilyeneket.
jan. 31. 01:57
 13/33 anonim ***** válasza:
0%
10.hamilton csak megqurta nem is volt a faxija.,
jan. 31. 02:05
 14/33 anonim ***** válasza:
34%
Nem. Isten ments. Instant bann.
jan. 31. 04:20
 15/33 anonim ***** válasza:
75%

Hát nekem is van 2 ferfi barátom 15 éve kb...ezt mindig az elején közlöm is. Tetszik tetszik, nem nem.

N

jan. 31. 04:25
 16/33 anonim ***** válasza:
52%
Igen
jan. 31. 05:47
 17/33 anonim ***** válasza:
83%
Én nem tudom és te se tudod mi miért volt se nála se más ismeretlen nőknél. Attól még tény hogy akiknek értelmes férfi haverjai vannak, általában hűségesebbek mert épp azért vannak férfi haverjaik mert csak a nemük miatt nem vonzódnak hozzájuk, épp ezért tudnak velük haverkodni. És csak nehezen találnak olyat aki megfogja őket mint férfi. Akinek meg nincsenek haverjai, azt lehet 5 perce magukra hagyják egy újabb hímneművel már össze is jöttek azzal is. Mert mindegy neki, majdnem mindegyikkel lenne ha van rá alkalom.
jan. 31. 05:50
 18/33 anonim ***** válasza:
48%

En ugyan no vagyok, de el nem tudom kepzelni, hogy llyan ferfivel legyek kapcsolatban, akinek csak noi baratai vannak.

Lehet jonni az onbizalommal, sima bizalommal, de egyreszt tejesen termeszetes egy bizonyos szintu feltekenyseg, masreszt nem vennem szivesen, ha prkapcsolati ugyekinket egy masik novel elemezne ki vagy kerne tole tanacsot. Lehet lengetni a bizalmat, de ket fel kozott, ahol mar van erzelmi kapocs, kozos mult, plusz, hogy vele beszeli meg a kapcsolatunkat, ha tanacs kell neki…koszonom, en ezt nem szeretnem.

De ez miert is baj? Hadd dontson mar mindenki ugy, ahogy szeretne, valasszon part, ahogy akar.

jan. 31. 06:56
 19/33 anonim ***** válasza:
53%

17

Tehat akkor minden no, akinek vannak haverjai szent, akinek meg nincsenek, mar egybol krva ? Erdekes meglatas :)

jan. 31. 06:58
 20/33 anonim ***** válasza:
72%
Nem kizáró ok, viszont előtte meg kell értenem, hogy valóban csak fiú barátai vannak, avagy talonban tart több 100 férfit.
jan. 31. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!