Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőietlen, trampli az, aki egyszerű ruhákban jár, nem használ sminket, lakkot, hajvasalót stb és szeret egyszerűen kinézni?
Sok nőtől megkaptam már, hogy ez igénytelen, de nem tudom, hogy a férfiak mit gondolnak róla. Nem szeretem magam sminkelni, az arcápolásra nagyon figyelek, de a smink kikészít, kényelmetlen számomra. Szempillaspirált használok egyedül, azt sem minden nap. A körmeim is irritálnak, ha hosszúak, általában nem is festem őket, szóval sok lány szerint fiús a kezem így... A hajamat meg csak szimplán kímélem, mosni és ápolni rendszeresen szoktam, de semmi több. Jó illatom van, de ritkán használok parfümöt, nem rajongok az ékszerekért sem és hasonlókért. Szőrteleníteni természetesen szoktam mindenhol, a szemöldököm is szedem, de a dekorkozmetikumoktól inkább koszosnak érzem a bőröm.
Mostanában több nőtől megkaptam, hogy ez olyan fiús dolog, pedig nem hiszem, hogy fiúsnak nézek ki emiatt. A ruháim egyszerűek, követik a mai minimalistább női divatot, igazából minden olyan egyszerű rajtam, nem szeretem magam tuningolni. Ez probléma? Ettől fiús leszek? Nem érzem magam szürke kisegérnek ettől, én tetszem magamnak igazából így is, azért is lepődtem meg, hogy ez más szemében inkább hiba.
Ha te így tetszel magadnak akkor nincs semmi gond.
Azt viszont nem lehet megmondani, hogy akár így akár úgy, hogyan festesz.
Vannak szélsőséges esetek amikor valóban kell némi smink meg frizura festés, hogy egy nő nőiesen nézzen ki.
Trampli: ahogy fentebb írták.
Nem nőies: összetettebb dolog. Nekem az nőietlen, ha vkinek túl nagy az álla, penge ajkai vannak, nem szép a mozgása...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!